reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
W ogóle to jakaś bzdura z tą cukrzycą, rozmawiałam z dziewczynami w poczekalni u ginekologa i tam każda z cukrzycą 🙄 podobno jakiś czas temu zaniżyli normy i teraz co druga ciężarna z cukrzycą
To prawda, ja też miałam, ale mi faktycznie wywalało cukier po godzinie od posiłku… 🙄 na szczęście dieta pomogła wystarczająco 🙂

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i kciuki 😀 teraz pozostaje mi tylko czekać.
Czy ktoś w najbliższym czasie testuje?
@OnaGośka co u Ciebie? Czujesz się jakoś "inaczej"?
Hej dziękuję, że pytasz no właśnie nie czuje się inaczej ale to dopiero będę wchodzić w piąty tydzień. Wczoraj na wieczór zauważyłam , że jakby delikatnie piersi mnie bolały a dziś cisza . No ale narazie niczym się nie sugeruję obiecałam sobie , że będę oazą spokoju w tej ciąży bo nerwy w niczym nie pomogą . Dziś zrobiłam test ciążowy w dzień ok. 13 to już wyszły dwie piękne kreski nawet nie ma różnicy między tą pierwszą są równe ☺️ Trzymam kciuki za Ciebie i życzę żebyś niedługo się cieszyła z pięknej bety bądź testu 😘😘

reklama
Hej dziękuję, że pytasz no właśnie nie czuje się inaczej ale to dopiero będę wchodzić w piąty tydzień. Wczoraj na wieczór zauważyłam , że jakby delikatnie piersi mnie bolały a dziś cisza . No ale narazie niczym się nie sugeruję obiecałam sobie , że będę oazą spokoju w tej ciąży bo nerwy w niczym nie pomogą . Dziś zrobiłam test ciążowy w dzień ok. 13 to już wyszły dwie piękne kreski nawet nie ma różnicy między tą pierwszą są równe ☺️ Trzymam kciuki za Ciebie i życzę żebyś niedługo się cieszyła z pięknej bety bądź testu 😘😘
Oooch skąd ja to znam? Na początku non stop macałam cycki. No i byla to jedna wielka sinusoida. Czasmi w ogóle mnie nie bolały. Skoro tak ładnie ściemniała to beta pięknie rośnie 💖 myślę, że krew to już tylko formalność. Może też warto oznaczyć progesteron?

Do góry