reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie nic, że nie wie ... Szkoda gadać. Za tydzień mam prenatalne, liczę że od tego lekarza coś się dowiem konstruktywnego

Wdech, wydech… i spokojnie do prenatalnych. Twoj stres dzidzikom nie pomoze a wrecz moze zaszkodzic.
Wszystko bedzie dobrze! Tyle juz przeszlas ze przez to tez przejdziesz. 😘

reklama
Noo. To jest szok 😲 dopiero miałam transfer a od poniedziałku wchodzę w 4 miesiąc. Czasami łapie się na tym że wciąż nie wierzę 😂 ale brzuch wywaliło więc jak spojrzę w dół to wiem że to jest realne 🥰
Bo tak jest , że we własną ciążę się nie dowierza. To masz już ładny brzuszek jak już go widać 😍😍 Pięknie ♥️♥️

Ja miałam kreskę ciążową przed tą kontrolną 7 dpt ale wtedy miałam już będę trzycyfrową
No Ty akurat masz dwójkę na pokładzie :) ja robiłam testy jakos do 10dpt i dlugo czekałam na kreskę, później pojechałam na betę do Polski. Beta była powiedzmy, że niska, ale teraz wiem, że to już wskazywało na chłopaka. Dziewczynki od razu walą wysoką betą :) Jakby co to wróżę płeć z bety 😅

reklama
Do góry