reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No Ty akurat masz dwójkę na pokładzie :) ja robiłam testy jakos do 10dpt i dlugo czekałam na kreskę, później pojechałam na betę do Polski. Beta była powiedzmy, że niska, ale teraz wiem, że to już wskazywało na chłopaka. Dziewczynki od razu walą wysoką betą :) Jakby co to wróżę płeć z bety 😅
O żesz kurde, że dwie dziewczyny??? 🤔😲😲😲😂

reklama
No Ty akurat masz dwójkę na pokładzie :) ja robiłam testy jakos do 10dpt i dlugo czekałam na kreskę, później pojechałam na betę do Polski. Beta była powiedzmy, że niska, ale teraz wiem, że to już wskazywało na chłopaka. Dziewczynki od razu walą wysoką betą :) Jakby co to wróżę płeć z bety 😅
A w którym jesteś tygodniu / miesiącu ? ☺️ O to będzie chłopak ☺️ Macie już imię wybrane ?

W ogóle to jakaś bzdura z tą cukrzycą, rozmawiałam z dziewczynami w poczekalni u ginekologa i tam każda z cukrzycą 🙄 podobno jakiś czas temu zaniżyli normy i teraz co druga ciężarna z cukrzycą

reklama
Do góry