reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mam boreliozę 😭 jakieś optymistyczne historie o podobnych przypadkach kobiet w ciąży które urodziły zdrowe dzieciaczki? Odchodzę od zmysłów powoli.... 😔

Dziewczyny, mam boreliozę 😭 jakieś optymistyczne historie o podobnych przypadkach kobiet w ciąży które urodziły zdrowe dzieciaczki? Odchodzę od zmysłów powoli.... 😔
wiem ze sie martwisz i stresujesz tym. Chcialbym cie uspokoic ale nie wiem jak. Z tego co czytam to nie ma potwierdzonych badan wskazujacych na powazne skutki dla plodu. Tego sie powinnas trzymac i to sobie powtarzac gdy zle mysli wroca.
Co powiedzial ci lekarz?

wiem ze sie martwisz i stresujesz tym. Chcialbym cie uspokoic ale nie wiem jak. Z tego co czytam to nie ma potwierdzonych badan wskazujacych na powazne skutki dla plodu. Tego sie powinnas trzymac i to sobie powtarzac gdy zle mysli wroca.
Co powiedzial ci lekarz?
Właśnie nic, że nie wie ... Szkoda gadać. Za tydzień mam prenatalne, liczę że od tego lekarza coś się dowiem konstruktywnego

reklama
Kochana ja niestety nie wiem nic na ten temat 😔 Staraj się nie denerwować chociaż wiem , że tak się nie da. Wierzę, że następny lekarz będzie bardziej obeznany w temacie i Wam pomoże. Trzymam kciuki ✊✊

Do góry