reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mam boreliozę 😭 jakieś optymistyczne historie o podobnych przypadkach kobiet w ciąży które urodziły zdrowe dzieciaczki? Odchodzę od zmysłów powoli.... 😔
Jejku nic nie wiem na ten temat ale w internecie jest napisane że w ciazy rowniez moze byc leczona i nie ma badan potwierdzajacych ze ma negatywny wplyw na plod wiec poczekaj co lekarz powie...

Tylko że ja brałam tabletkę dziś na tarczycę . Więc wynik TSH nie będzie wiarygodny więc pojadę jednak w poniedziałek . Dziś zarejestruję się do endokrynologa już.
Ale chyba tabletka nie wpływa na wynik, bo one mają działanie długotrwałe. U mnie nie było różnicy. Serdecznie gratuluję drugiej kreseczki, życzę wysokiej bety i nudnej ciąży. Ta kreska jest mocna, uwierz moj pierwszy test kładłam na szybie, a i tak ledwo co było widać 😅

Ale chyba tabletka nie wpływa na wynik, bo one mają działanie długotrwałe. U mnie nie było różnicy. Serdecznie gratuluję drugiej kreseczki, życzę wysokiej bety i nudnej ciąży. Ta kreska jest mocna, uwierz moj pierwszy test kładłam na szybie, a i tak ledwo co było widać 😅
Dziękuję 😘 Zdecydowałam , że jednak pojadę w poniedziałek a do endokrynologa jestem już umówiona na 7 października . No ja najpierw myślałam, że nic z tego bo pojawiła się kreska testowa a za chwilę druga i patrzę jest coraz mocniejsza a mój narzeczony jeszcze w łóżku leżał i czekał na wynik i mówi że jak wyszłam z łazienki to prawie razem z futryną bo taki hałas zrobiłam to już wiedział jaki wynik 😂

@margaretka25 a jak tam Twoje dzieciaczki?🥰
Cholercia ja też nic nie wiem o boleriozie w ciazy....mama ginekolog pisała post o tym🤔daj znać jak się czegoś dowiesz o tym...

Dziekuje, ze pytasz ❤
Moje dzieciaczki przybierają na wadze🥰🥰 codziennie się zmieniają i zaskakują czymś nowym swoich rodziców 🥰🥰 ostatnio np. Dzieciaczki jadły po raz pierwszy z butelki ❤
mamusia już jedzonko naszykowala dla dzidziusiow swoich i niedługo będziemy jechac do naszych skarbów 🥰🥰

Cholercia ja też nic nie wiem o boleriozie w ciazy....mama ginekolog pisała post o tym🤔daj znać jak się czegoś dowiesz o tym...

Dziekuje, ze pytasz ❤
Moje dzieciaczki przybierają na wadze🥰🥰 codziennie się zmieniają i zaskakują czymś nowym swoich rodziców 🥰🥰 ostatnio np. Dzieciaczki jadły po raz pierwszy z butelki ❤
mamusia już jedzonko naszykowala dla dzidziusiow swoich i niedługo będziemy jechac do naszych skarbów 🥰🥰
To pozdrów dzieciaczków od forumowych ciotek 😘😘🥰🥰♥️♥️

Dziękuję 😘 Zdecydowałam , że jednak pojadę w poniedziałek a do endokrynologa jestem już umówiona na 7 października . No ja najpierw myślałam, że nic z tego bo pojawiła się kreska testowa a za chwilę druga i patrzę jest coraz mocniejsza a mój narzeczony jeszcze w łóżku leżał i czekał na wynik i mówi że jak wyszłam z łazienki to prawie razem z futryną bo taki hałas zrobiłam to już wiedział jaki wynik 😂
Hehe, bo na początku trzeba czekac prawie te 5 minut na wynik. Dopiero chyba w 6 czy 7 tygodniu kreska "ciążowa" pojawiła się szybciej niż ta kontrolna :)

reklama
Do góry