Be_More_Happy
Fanka BB :)
DziękujęPięknie, gratulacje Wcale nie słaba ta kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPięknie, gratulacje Wcale nie słaba ta kreska
DziękujęMowilam hihihi!!
Trzymam dalej kciukasy!
Jejku nic nie wiem na ten temat ale w internecie jest napisane że w ciazy rowniez moze byc leczona i nie ma badan potwierdzajacych ze ma negatywny wplyw na plod wiec poczekaj co lekarz powie...Dziewczyny, mam boreliozę jakieś optymistyczne historie o podobnych przypadkach kobiet w ciąży które urodziły zdrowe dzieciaczki? Odchodzę od zmysłów powoli....
@margaretka25 a jak tam Twoje dzieciaczki?Mowilam hihihi!!
Trzymam dalej kciukasy!
Ale chyba tabletka nie wpływa na wynik, bo one mają działanie długotrwałe. U mnie nie było różnicy. Serdecznie gratuluję drugiej kreseczki, życzę wysokiej bety i nudnej ciąży. Ta kreska jest mocna, uwierz moj pierwszy test kładłam na szybie, a i tak ledwo co było widaćTylko że ja brałam tabletkę dziś na tarczycę . Więc wynik TSH nie będzie wiarygodny więc pojadę jednak w poniedziałek . Dziś zarejestruję się do endokrynologa już.
Dziękuję Zdecydowałam , że jednak pojadę w poniedziałek a do endokrynologa jestem już umówiona na 7 października . No ja najpierw myślałam, że nic z tego bo pojawiła się kreska testowa a za chwilę druga i patrzę jest coraz mocniejsza a mój narzeczony jeszcze w łóżku leżał i czekał na wynik i mówi że jak wyszłam z łazienki to prawie razem z futryną bo taki hałas zrobiłam to już wiedział jaki wynikAle chyba tabletka nie wpływa na wynik, bo one mają działanie długotrwałe. U mnie nie było różnicy. Serdecznie gratuluję drugiej kreseczki, życzę wysokiej bety i nudnej ciąży. Ta kreska jest mocna, uwierz moj pierwszy test kładłam na szybie, a i tak ledwo co było widać
Cholercia ja też nic nie wiem o boleriozie w ciazy....mama ginekolog pisała post o tymdaj znać jak się czegoś dowiesz o tym...@margaretka25 a jak tam Twoje dzieciaczki?
To pozdrów dzieciaczków od forumowych ciotekCholercia ja też nic nie wiem o boleriozie w ciazy....mama ginekolog pisała post o tymdaj znać jak się czegoś dowiesz o tym...
Dziekuje, ze pytasz ❤
Moje dzieciaczki przybierają na wadze codziennie się zmieniają i zaskakują czymś nowym swoich rodziców ostatnio np. Dzieciaczki jadły po raz pierwszy z butelki ❤
mamusia już jedzonko naszykowala dla dzidziusiow swoich i niedługo będziemy jechac do naszych skarbów
Hehe, bo na początku trzeba czekac prawie te 5 minut na wynik. Dopiero chyba w 6 czy 7 tygodniu kreska "ciążowa" pojawiła się szybciej niż ta kontrolnaDziękuję Zdecydowałam , że jednak pojadę w poniedziałek a do endokrynologa jestem już umówiona na 7 października . No ja najpierw myślałam, że nic z tego bo pojawiła się kreska testowa a za chwilę druga i patrzę jest coraz mocniejsza a mój narzeczony jeszcze w łóżku leżał i czekał na wynik i mówi że jak wyszłam z łazienki to prawie razem z futryną bo taki hałas zrobiłam to już wiedział jaki wynik
Piękne krechy teraz będzie piękna beta, kiedy idziesz ?