Dzis 14dpt. Ale betę mam z wczoraj. Jutro robie weryfikację. Testu nie radzę robic. Lepiej od razu betę. Czekam na Twój wynik baaaaardzoTak tak ja dziś 14 dni . Super
reklama
eij
Fanka BB :)
Gośka a Ty jeszcze bety nie robiłaś????? Szalona no, to nawet ja bym tyle nie wytrzymałaDzis 14dpt. Ale betę mam z wczoraj. Jutro robie weryfikację. Testu nie radzę robic. Lepiej od razu betę. Czekam na Twój wynik baaaaardzo
Be_More_Happy
Powiem Ci , że nie poprzednim razem zrobiłam szybko a teraz na luzie . Już mówiłam mojemu , że na nic nie mamy wpływu na początku więc co ma być to będzie . Jutro rano robię test jak nie wyjdzie a czasem miesiączka nie pojawi się do poniedziałku to śmigam na betę ale jak wyjdzie to też idę na betę bo wtedy muszę też TSH zbadać i do endokrynologa iść .Gośka a Ty jeszcze bety nie robiłaś????? Szalona no, to nawet ja bym tyle nie wytrzymała
Be_More_Happy
Aaaa to idziemy równo Betę zrobię w poniedziałek o ile miesiączka nie przyjdzie . A jak się czujesz ?Dzis 14dpt. Ale betę mam z wczoraj. Jutro robie weryfikację. Testu nie radzę robic. Lepiej od razu betę. Czekam na Twój wynik baaaaardzo
Jak bierzesz leki to raczej okres nie przyjdzie am z siebie dopóki nie odstawisz leków. Twarda jestes ze nie zrobiłaś jeszcze bety. Mnie już zżerała ciekawość.Aaaa to idziemy równo Betę zrobię w poniedziałek o ile miesiączka nie przyjdzie . A jak się czujesz ?
Czuje się średnio. Muli mnie i bola mnie jajniki i mam czasem skurcze macicy. Cyce delikatne na dotyk
Be_More_Happy
Nie ja żadnego progesteronu nie biorę właśnie . O to już coś czujesz no ja właściwie normalnie się czuje, oprócz tej podwyższonej temperatury co mierze rano no i przedwczoraj miałam w nocy mocny ból brzucha jak na okres teraz cisza .Jak bierzesz leki to raczej okres nie przyjdzie am z siebie dopóki nie odstawisz leków. Twarda jestes ze nie zrobiłaś jeszcze bety. Mnie już zżerała ciekawość.
Czuje się średnio. Muli mnie i bola mnie jajniki i mam czasem skurcze macicy. Cyce delikatne na dotyk
Kurcze ale masz cierpliwosc, jak tak czytam to forum to mnie bardziej ciekawi wynikNie ja żadnego progesteronu nie biorę właśnie . O to już coś czujesz no ja właściwie normalnie się czuje, oprócz tej podwyższonej temperatury co mierze rano no i przedwczoraj miałam w nocy mocny ból brzucha jak na okres teraz cisza .
Mayred91
Gratulacje bety i oby wszystkim się udało tak jak o tym mażą
Ja dziś 10 dpo i 10 dni po iui
W poniedziałek idę na bete ,
Od poniedziałku bardzo tkliwe sutki, nigdy tak nie miałam, stanik mi aż strasznie przeszkadza a dziś straszne skurcze w dole brzucha l takie jak na @, ale nawet gdyby na @ jeszcze kilka dni czasu jest.
Nie wkręcam sobie niczego, to moje 1 iui po 2 latach przerwy w staraniach z klinika więc zbytnio nie liczę że się uda za 1 razem.
Ja dziś 10 dpo i 10 dni po iui
W poniedziałek idę na bete ,
Od poniedziałku bardzo tkliwe sutki, nigdy tak nie miałam, stanik mi aż strasznie przeszkadza a dziś straszne skurcze w dole brzucha l takie jak na @, ale nawet gdyby na @ jeszcze kilka dni czasu jest.
Nie wkręcam sobie niczego, to moje 1 iui po 2 latach przerwy w staraniach z klinika więc zbytnio nie liczę że się uda za 1 razem.
reklama
Be_More_Happy
Hehe domyślam się , że wszystkich tu trzymam w napięciu Nie no tak na serio to boje się ale staram się nie denerwować jak się teraz nie udało to będziemy walczyć dalej wiadomo będzie przykro no ale cóż.Kurcze ale masz cierpliwosc, jak tak czytam to forum to mnie bardziej ciekawi wynik
Podziel się: