reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziś się okazało, że punkcja w środę. Bardzo się stresuje, zabiegu, hiperki.. wszystkiego:)
Spokojnie taki przyrost estradiolu jest normalny a ucisk to tez nie masz sie czym martwic, w koncu jajniki sa o wiele większe przy ptodukcji takich ilosci oecherzykow wiec to normalne :) kiedy masz punkcje?

reklama
Dziś się okazało, że punkcja w środę. Bardzo się stresuje, zabiegu, hiperki.. wszystkiego:)
Nie bój sie, to nic strasznego :) sam zabieg trwa krociutko, a po zabiegu pij duzo wody, jedz bialko i bedzie dobrze :) do punkcji musisz byc na czczo wiec polecam wziac ze soba cos do jedzenia zeby po zabiegu mozna bylo zjeść np w oczekiwaniu na wizyte :)

Tak zrobię! Mam nadzieję, że po będę się sama z siebie śmiała.. [emoji16]
Nie bój sie, to nic strasznego :) sam zabieg trwa krociutko, a po zabiegu pij duzo wody, jedz bialko i bedzie dobrze :) do punkcji musisz byc na czczo wiec polecam wziac ze soba cos do jedzenia zeby po zabiegu mozna bylo zjeść np w oczekiwaniu na wizyte :)

reklama
Ja powinnam zmienić nick na panikara:D
A jak się ustrzec przed hiperka? Jakies zlote rady? Coś lekarze dają zapobiegawczo?
Bo ja już się widzę w tym 1 % stanu krytycznego.
Będzie dobrze [emoji846] zobaczysz, moment i będziesz po. Mi się nawet miło spało, nie wiesz kiedy i się już budzisz na sali po punkcji. Naprawdę nie ma się czym stresować

Do góry