reklama
eij
Fanka BB :)
Ja dzisiaj pojechałam na działaczkę złapać te piękne promienie słoneczne a co tam u Ciebie?Hej Dziewczyny :-) jak minął Wam weekend ? Co słychać?
A ja trochę się dotlenilam na spacerze i działeczce. Mila niedzielaJa dzisiaj pojechałam na działaczkę złapać te piękne promienie słoneczne a co tam u Ciebie?
eij
mi lekarz zalecał suplementowac witaminę d 3 w ilości 4000 jJa mam trochę słaba witaminę D. W piątek wyszło 21 przy normie 20.
Mało mamy Słońca
Be_More_Happy
Hejka a ja byłam z moim na targach rolniczych niedaleko Poznania Chyba z 10 km zrobiliśmy na nogachHej Dziewczyny :-) jak minął Wam weekend ? Co słychać?
Hej Laseczki.
Robilam dziś rano wyniki i estradiol z piątku był 880pg/ml a dzis 3364pg/ml.
Cieszę się, bo coś się zadziało, ale to chyba nie hiperka? Czuje ucisk przy sikaniu, ale chodzic mogę. Usg mam dopiero o 17. Help, bo inaczej tam zaraz sama zajrzę
Cieszę się, bo coś się zadziało, ale to chyba nie hiperka? Czuje ucisk przy sikaniu, ale chodzic mogę. Usg mam dopiero o 17. Help, bo inaczej tam zaraz sama zajrzę
Spokojnie taki przyrost estradiolu jest normalny a ucisk to tez nie masz sie czym martwic, w koncu jajniki sa o wiele większe przy ptodukcji takich ilosci oecherzykow wiec to normalne kiedy masz punkcje?Hej Laseczki.
reklama
kolor nadzieji
Urodziłam córeczkę ma na imię Alicja i wczoraj skończyła 2 miesiące[emoji3590] a mało zaglądam bo mała pochłonęła cały mój czas[emoji85]
@eij cudowna wiadomość. Po tym wszystkim od razu dwójka! Chyba nie mogło ci się lepiej udać. To na kiedy masz termin?
@OnaGośka dzięki, że pytasz. A mała za 2 tygodnie skończy już pół roku. Mamy małe komplikacje zdrowotne ale mam nadzieję, że wszystko da się wyprostować bez szwanku. Ogólnie jest super, jest cudowna. Mam nadzieję, że ci się pokażą dwie kreski i ciąża się będzie rozwijała bez kłopotów [emoji3590]
Ja zatrzymałam się jak kolor nadzieji miała rodzić ale już nie wiem czy urodziła chłopca czy dziewczynkę i jak na imię. Pewnie też nie ma czasu tu zaglądać.
Widziałam, że Margaretka urodziła parkę, fantastyczna wiadomość.
Podziel się: