reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć dziewczyny, dawno nie zaglądałam. Nie mogę znaleźć waszego kalendarza co jak tam u której słychać. Kto urodził a kto w ciąży? :)
Hej!!! 😃 Forum troszkę ucichło, dużo osób przechodzi na wątek o in vitro 😔 niestety mam wrażenie że inseminacja przynosi coraz mniej efektów. Co tam u Was słychać, jak maleństwo 🙂❤️ no to ja się chwalę jeśli jeszcze nie wiesz, jestem po in vitro, obecnie kończę 11 TC a w brzuszku mam bliźniaki ❤️❤️🙂🙂

Cześć dziewczyny, dawno nie zaglądałam. Nie mogę znaleźć waszego kalendarza co jak tam u której słychać. Kto urodził a kto w ciąży? :)
O hejka ☺️ ostatnio właśnie o Tobie myślałam, że długo się nie odzywasz ☺️ A ja jestem właśnie po inseimnacji za tydzień się okaże czy się udało ☺️ a co u Was słychać? Jak Wasza córeczka rośnie ? ☺️ Pozdrawiam 🥰

@eij cudowna wiadomość. Po tym wszystkim od razu dwójka! Chyba nie mogło ci się lepiej udać. :) To na kiedy masz termin?
@OnaGośka dzięki, że pytasz. A mała za 2 tygodnie skończy już pół roku. Mamy małe komplikacje zdrowotne ale mam nadzieję, że wszystko da się wyprostować bez szwanku. Ogólnie jest super, jest cudowna. Mam nadzieję, że ci się pokażą dwie kreski i ciąża się będzie rozwijała bez kłopotów ❤️
Ja zatrzymałam się jak kolor nadzieji miała rodzić ale już nie wiem czy urodziła chłopca czy dziewczynkę i jak na imię. Pewnie też nie ma czasu tu zaglądać.
Widziałam, że Margaretka urodziła parkę, fantastyczna wiadomość. :)

@eij cudowna wiadomość. Po tym wszystkim od razu dwójka! Chyba nie mogło ci się lepiej udać. :) To na kiedy masz termin?
@OnaGośka dzięki, że pytasz. A mała za 2 tygodnie skończy już pół roku. Mamy małe komplikacje zdrowotne ale mam nadzieję, że wszystko da się wyprostować bez szwanku. Ogólnie jest super, jest cudowna. Mam nadzieję, że ci się pokażą dwie kreski i ciąża się będzie rozwijała bez kłopotów ❤️
Ja zatrzymałam się jak kolor nadzieji miała rodzić ale już nie wiem czy urodziła chłopca czy dziewczynkę i jak na imię. Pewnie też nie ma czasu tu zaglądać.
U mnie między 20 a 22 kwietnia 😃❤️

Dziękuję bardzo 🥰🥰 Życzę Wam dużo zdrówka oby te komplikacje zdrowotne szybko minęły . Oo ale ten czas leci , już pół roku ma Wasza księżniczka 😍😍 Kolor Nadzieji urodziła dziewczynkę bodajże ma na imię Alicja z tego co pamiętam ☺️

reklama

Kto nas tu zaszczycil swoją obecnością! Hihihi! Jak u Ciebie?🥰
Tak moje szkraby w 31+1 tc stwierdziły, że nudzi im się w brzuchu mamy i trzeba przyjść wcześniej na świat.
Szkrabki leżą w szpitalu. Jeździmy codziennie. Jestesmy już na oddziale patologii noworodka. I musimy gonić wagę... to będzie trudny czas... mam nadzieje, że do połowy listopada będziemy w czwórkę w domu.

Do góry