reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeszcze kawał drogi, jak czytam.

Sądziłam, ze przyjdę, powiem ze chce i za miesiąc będę w ciąży :)
Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawać 😉

Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawać 😉
Czytając was, na tym i innym wątku myślę, że mogę być pozytywnie nastawiona. Mamy już z narzeczonym dzieci z poprzednich związków. Nam nie sprzyja wiek. I pewnie coś jeszcze … skoro przez 2,5 roku nic naturalnie nie wyszło.

Mam badania, które teoretycznie potwierdzają nasza zdolność do posiadania dzieci a jednak nie wychodzi

Dzień dobry :)

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam
Powodzenia 😀 najtrudniej zacząć, zdecydować się na leczenia a później jakoś leci 😁 obyście nie musieli długo czekać na efekt

Hejka. Ja już po wizycie, za wiele się nie dowiedziałam, stymulacja wydłużona do poniedziałku i znowu kontrola krew i usg.
Na chwilę obecną nie była Doktor w stanie powiedzieć ile pęcherzyków jest co mnie lekko podłamało, że chyba za mało.. jak zobaczyłam dziś estradiol prawie 900pg/ml, to myslalam, że mam hiperke, a tu taki zonk :D
Chociaż to dopiero 7 dzien zastrzykow, wiec może ro normalne, że po małych nie widzi.
Daj znać jak po kolejnej wizycie. :)
Jeszcze nie wiem kiedy punkcja, dowiedziałam się tylko że ładnie rosną i dostałam dodatkowy zastrzyk na zablokowanie owulacji. Dziś znowu podgląd. To mój 10 DC więc może coś już będę wiedzieć [emoji3] ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych stymulacji, przed pierwszym monitoringiem martwiłam się czy coś tam w ogóle jest [emoji16][emoji16]
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie[emoji110]

Hejka :)
Witamy na pokładzie, razem raźniej, a przynajmniej trochę mniej buja [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Witamy:) nie nastawiaj sie negatywnie, byc moze podejdziesz do iui i od razy sie uda, roznie moze byc, trzymam kciuki za szybkie powodzenie:)

Pozdrawiam

Witaj! Powodzenia w staraniach i szybkiej przeprowadzki na watek mamusiowy 🤞

Trzymam kciuki za udana pierwsza wizyte i plan dzialania idealny. Oby doprowadzil cie do upragnionego malenstwa!
Daj znac jak poszlo.

Milego weekendu kochane 💙

reklama
Do góry