Jeszcze kawał drogi, jak czytam.Będzie dobrze, ważne że działacie. Powodzenia
Sądziłam, ze przyjdę, powiem ze chce i za miesiąc będę w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze kawał drogi, jak czytam.Będzie dobrze, ważne że działacie. Powodzenia
Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawaćJeszcze kawał drogi, jak czytam.
Sądziłam, ze przyjdę, powiem ze chce i za miesiąc będę w ciąży
Czytając was, na tym i innym wątku myślę, że mogę być pozytywnie nastawiona. Mamy już z narzeczonym dzieci z poprzednich związków. Nam nie sprzyja wiek. I pewnie coś jeszcze … skoro przez 2,5 roku nic naturalnie nie wyszło.Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawać
Powodzenia najtrudniej zacząć, zdecydować się na leczenia a później jakoś leci obyście nie musieli długo czekać na efektDzień dobry
Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.
Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam
Jeszcze nie wiem kiedy punkcja, dowiedziałam się tylko że ładnie rosną i dostałam dodatkowy zastrzyk na zablokowanie owulacji. Dziś znowu podgląd. To mój 10 DC więc może coś już będę wiedzieć [emoji3] ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych stymulacji, przed pierwszym monitoringiem martwiłam się czy coś tam w ogóle jest [emoji16][emoji16]
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie[emoji110]
Dzień dobry
Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.
Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam
Witamy nie nastawiaj sie negatywnie, byc moze podejdziesz do iui i od razy sie uda, roznie moze byc, trzymam kciuki za szybkie powodzenieDzień dobry
Pozdrawiam
Dzień dobry
Pozdrawiam
Dziękuje, ja niestety jestem najgorszym typem pacjenta. Mam nadzieję, że profesor z którym się spotykam będzie miał wyrozumiałość.Witamy nie nastawiaj sie negatywnie, byc moze podejdziesz do iui i od razy sie uda, roznie moze byc, trzymam kciuki za szybkie powodzenie