reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeszcze kawał drogi, jak czytam.

Sądziłam, ze przyjdę, powiem ze chce i za miesiąc będę w ciąży :)
Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawać 😉

Hehehe. Każda by tak chciała. Ale nie ma co się negatywnie nastawiać. Jedne z nas mają łatwiejsza i szybszą drogę, inne muszą walczyć trochę dłużej. Ważne żeby się nie poddawać 😉
Czytając was, na tym i innym wątku myślę, że mogę być pozytywnie nastawiona. Mamy już z narzeczonym dzieci z poprzednich związków. Nam nie sprzyja wiek. I pewnie coś jeszcze … skoro przez 2,5 roku nic naturalnie nie wyszło.

Mam badania, które teoretycznie potwierdzają nasza zdolność do posiadania dzieci a jednak nie wychodzi

Dzień dobry :)

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam
Powodzenia 😀 najtrudniej zacząć, zdecydować się na leczenia a później jakoś leci 😁 obyście nie musieli długo czekać na efekt

Hejka. Ja już po wizycie, za wiele się nie dowiedziałam, stymulacja wydłużona do poniedziałku i znowu kontrola krew i usg.
Na chwilę obecną nie była Doktor w stanie powiedzieć ile pęcherzyków jest co mnie lekko podłamało, że chyba za mało.. jak zobaczyłam dziś estradiol prawie 900pg/ml, to myslalam, że mam hiperke, a tu taki zonk :D
Chociaż to dopiero 7 dzien zastrzykow, wiec może ro normalne, że po małych nie widzi.
Daj znać jak po kolejnej wizycie. :)
Jeszcze nie wiem kiedy punkcja, dowiedziałam się tylko że ładnie rosną i dostałam dodatkowy zastrzyk na zablokowanie owulacji. Dziś znowu podgląd. To mój 10 DC więc może coś już będę wiedzieć [emoji3] ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych stymulacji, przed pierwszym monitoringiem martwiłam się czy coś tam w ogóle jest [emoji16][emoji16]
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie[emoji110]

Hejka :)
Witamy na pokładzie, razem raźniej, a przynajmniej trochę mniej buja [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Witamy:) nie nastawiaj sie negatywnie, byc moze podejdziesz do iui i od razy sie uda, roznie moze byc, trzymam kciuki za szybkie powodzenie:)

Pozdrawiam

Witaj! Powodzenia w staraniach i szybkiej przeprowadzki na watek mamusiowy 🤞

Trzymam kciuki za udana pierwsza wizyte i plan dzialania idealny. Oby doprowadzil cie do upragnionego malenstwa!
Daj znac jak poszlo.

Milego weekendu kochane 💙

reklama
Do góry