Jak się masz Kochana ?Ahhh Ty wiesz
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Dziękuje że pytasz czuje smutek, niezrozumienie i powoli tracę nadzieje na sukces w przyszłościJak się masz Kochana ?
A Ty jak się masz? Jakieś objawy się pojawiły? 1 października beta?
Kochana nie poddawaj się. Do ostatecznej weryfikacji jeszcze jest czas. Moze niepotrzebnie zlecają te bety poniżej 14dnia od transferu. Tylko nerwy z tego wychodzą. U mnie to kazali zrobić betę NAJWCZESNIEJ 14dnia od transferu i zapisać się na usg po 2tyg od testu. Leków nie przerywać do ostatecznej weryfikacji.Dziękuje że pytasz czuje smutek, niezrozumienie i powoli tracę nadzieje na sukces w przyszłości
A Ty jak się masz? Jakieś objawy się pojawiły? 1 października beta?
Kochana a ile masz jeszcze zarodków? ?
Mnie tez coraz ciężej wytrzymać do października ale myślę że nie poddam się jaki nie byłby wynik. W Czechach została jeszcze moja piekna druzyna zarodków
Pytasz o objawy to raczej nic ... cisza w eterze. muli mnie od progesteronu, przyjmuje go w dużej dawce. 800mg ... Jem bardzo dużo, ale to raczej zajadanie stresu. Miewam tak. Myślę czy powinnam brać lek od insuliny. Są na ten temat podzielone zdania i stresuje się tym.
Karola z nadzieją
No niestety dziś 9dpt beta < 0,2. Lekarz zwoła konsylium w październiku żeby omówić nasz przypadek… mamy jeszcze 3 ładne zarodki.Kochana nie poddawaj się. Do ostatecznej weryfikacji jeszcze jest czas. Moze niepotrzebnie zlecają te bety poniżej 14dnia od transferu. Tylko nerwy z tego wychodzą. U mnie to kazali zrobić betę NAJWCZESNIEJ 14dnia od transferu i zapisać się na usg po 2tyg od testu. Leków nie przerywać do ostatecznej weryfikacji.
Kochana a ile masz jeszcze zarodków? ?
Mnie tez coraz ciężej wytrzymać do października ale myślę że nie poddam się jaki nie byłby wynik. W Czechach została jeszcze moja piekna druzyna zarodków
Pytasz o objawy to raczej nic ... cisza w eterze. muli mnie od progesteronu, przyjmuje go w dużej dawce. 800mg ... Jem bardzo dużo, ale to raczej zajadanie stresu. Miewam tak. Myślę czy powinnam brać lek od insuliny. Są na ten temat podzielone zdania i stresuje się tym.
To czekanie jest najgorsze ale pazdziernik już na horyzoncie a masz jakieś leki oprócz proga po transferze ?
Jesteś bardzo dzielna, pamietaj! Na pewno znajdą rozwiązanie, trzymam za Ciebie kciuki!
No niestety dziś 9dpt beta < 0,2. Lekarz zwoła konsylium w październiku żeby omówić nasz przypadek… mamy jeszcze 3 ładne zarodki.
To czekanie jest najgorsze [emoji85] ale pazdziernik już na horyzoncie a masz jakieś leki oprócz proga po transferze ?
Bardzo Ci wspolczuje ale cale szczescie ze masz jeszcze zarodki, neich sobie spokojnke czekaja, Na pewno znajda przyczynę, ale dziwne to wczesniej przeciez zachodzilas w ciążę a z in vitro nie wychodzi, gdzie niby większa skutecznośćNo niestety dziś 9dpt beta < 0,2. Lekarz zwoła konsylium w październiku żeby omówić nasz przypadek… mamy jeszcze 3 ładne zarodki.
To czekanie jest najgorsze ale pazdziernik już na horyzoncie a masz jakieś leki oprócz proga po transferze ?
Karola z nadzieją
Oby! DziękujeJesteś bardzo dzielna, pamietaj! Na pewno znajdą rozwiązanie, trzymam za Ciebie kciuki!
Karola z nadzieją
No, aż bym chciała wrócić do IUI. Myślałam ze jak zaskoczyła dwa razy IUI to IVF to tylko formalność a to jednak nie tak prosteBardzo Ci wspolczuje ale cale szczescie ze masz jeszcze zarodki, neich sobie spokojnke czekaja, Na pewno znajda przyczynę, ale dziwne to wczesniej przeciez zachodzilas w ciążę a z in vitro nie wychodzi, gdzie niby większa skuteczność
reklama
eij
Przykro mi to wszystko jest takie niesprawiedliwe... Ale walcz dalej, niezmienne trzymam kciukiNo, aż bym chciała wrócić do IUI. Myślałam ze jak zaskoczyła dwa razy IUI to IVF to tylko formalność a to jednak nie tak proste
Podziel się: