reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No niestety dziś 9dpt beta < 0,2. Lekarz zwoła konsylium w październiku żeby omówić nasz przypadek… mamy jeszcze 3 ładne zarodki.
To czekanie jest najgorsze 🙈 ale pazdziernik już na horyzoncie :D a masz jakieś leki oprócz proga po transferze ? ;)
Przykro mi bardzo 😔 ale najważniejsza że macie jeszcze zarodki i że lekarz się Waszym niepowodzeniem zainteresował bo wiemy jak jest w większości przypadków lekarze mówią to trzeba próbować dalej a u Was jest odwrotnie mam nadzieję , że na tym konsylium coś poradzą żeby zwiększyć szanse na powodzenie ☺️ Trzymam mocno kciuki ✊✊

reklama
No niestety dziś 9dpt beta < 0,2. Lekarz zwoła konsylium w październiku żeby omówić nasz przypadek… mamy jeszcze 3 ładne zarodki.
To czekanie jest najgorsze 🙈 ale pazdziernik już na horyzoncie :D a masz jakieś leki oprócz proga po transferze ? ;)
bardzo mi przykro, mocno trzymam kciuki żeby lekarze wam pomogli. Super, że macie jeszcze zarodki i właśnie dla nich warto walczyć.

Kurczę, strasznie mi przykro 😔 miałam nadzieję, że jeszcze wzrośnie u Ciebie ta beta. Trzy zarodki to jeszcze trzy kolejne szanse i mam nadzieję że lekarze jeszcze coś wymyślą. Trzymaj się

Sa zarodeczki jest nadzieja i szansa 😊😊 ciesze się, że nie załamałaś się tylko dzielnie walczysz z przeciwnościami. Będzie na pewno dobrze ❤

Pytałaś o leki... biore tez estrofem 2tabl do tego magnez, kwas foliowy metylowy, ADEK, omega 3-6-9

A jak u Ciebie kolejny podgląd? Dalej szczęśliwa dwunastka? Masz już termin punkcji? :)
Jeszcze nie wiem kiedy punkcja, dowiedziałam się tylko że ładnie rosną i dostałam dodatkowy zastrzyk na zablokowanie owulacji. Dziś znowu podgląd. To mój 10 DC więc może coś już będę wiedzieć 😀 ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych stymulacji, przed pierwszym monitoringiem martwiłam się czy coś tam w ogóle jest 😁😁
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie✊

Dzień dobry :)

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry :)

Ja się zapisałam na wizytę do kliniki na poniedziałek. Pomyślałam, ze po 2 latach chyba czas na inne działania.

Czytając forum trochę się przestraszyłam ilości rzeczy jaka mnie ewentualnie czeka. I jestem pod mega wrażeniem wszystkich dziewczyn, które tutaj są.
Pozdrawiam
Będzie dobrze, ważne że działacie. Powodzenia 😃👍

Do góry