Trzymam kciuki aby jeszcze urosłaU mnie 7dpt beta 1.15, wiec myśle, że lipa…aczkolwiek lekarz nie traci nadzieji i podtrzymuje leki do soboty
reklama
eij
Fanka BB :)
A jak tam u Ciebie? Jak dzieciaczki?Nadzieja umiera ostatnia ❤
Karola z nadzieją
W Invicie jest taka praktyka. Robi się w 3 i 7 i chyba 14(?) dpt. 3dpt i tak nie zrobiłam.Kochana a to lekarz kazal Ci tak wcześnie badać betę? Przez tydz moze sie jeszcze wszystko zmienić. Mnie nie pozwolili badać bety wcześniej niż 2 tyg od transferu ...
Przy pierwszym transferze w 7dpt miałam betę 2.1. Myśle ze to pozostałości po Ovitrelle. No nic - powtórzę
Karola z nadzieją
Dziękuje za wszystkie kciuki to byłby cud, ale może wrócę na pewno z informacja w czwartek
Be_More_Happy
Kochana trzymam kciuki dalej mocnoU mnie 7dpt beta 1.15, wiec myśle, że lipa…aczkolwiek lekarz nie traci nadzieji i podtrzymuje leki do soboty
Czasem z takich cudow jednak sa dzieciaczki trzymam ogromnie mocno kciuki zeby jeszcze urosla!!Dziękuje za wszystkie kciuki to byłby cud, ale może wrócę na pewno z informacja w czwartek
Kropka3333
Synus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...A jak tam u Ciebie? Jak dzieciaczki?
Corunie od dzis kangurowalam. 10 gram brakuje jej do nadrobienia wagi urodzeniowej❤ jedynie je przez sondę i jest trzymana w inkubatorku z racji podtrzymania temperatury. Musimy nadrabiać wagę szybko zeby byc w domku ❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza❤❤
eij
Bardzo dzielnie dzieciaczki masz mogę się tylko domyślać jak ciężko Ci jest że nie ma ich jeszcze w domku. Ale najważniejsze żeby wszystko było z nimi ok. Niezmiennie moja dwójka trzyma kciuki za Twoje dzieciątka. Trzymaj się ciepłoSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
Corunie od dzis kangurowalam. 10 gram brakuje jej do nadrobienia wagi urodzeniowej❤ jedynie je przez sondę i jest trzymana w inkubatorku z racji podtrzymania temperatury. Musimy nadrabiać wagę szybko zeby byc w domku ❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza❤❤
Be_More_Happy
Silne Maluszki i dzielna MamusiaSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
reklama
Karola z nadzieją
Ahhh Ty wieszSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
Podziel się: