Be_More_Happy
Fanka BB :)
@margaretka25 Będzie dobrze i nie ma innej opcji .Aha czyli praktycznie nic konkretnego nie powiedzieli oby teraz szybko do środy zleciało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@margaretka25 Będzie dobrze i nie ma innej opcji .Aha czyli praktycznie nic konkretnego nie powiedzieli oby teraz szybko do środy zleciało.
mi lekarz zalecił magnezin, jest to lek a nie suplement i biorę go prawie całą ciążę, ale spokojnie można suplementować go już przed.Hejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
To jest decyzja. Czekamy do środy. W srode beda wyniki badań, ale najprawdopodobniej założą mi szew na szyjkę. Tydzien czasu leżenia plackiem iiiii leżenie w szpitalu do końca ciazy do OK 36 tygodnia@margaretka25 Będzie dobrze i nie ma innej opcji .
No to Kochana wykupuj szybko abonament w Netflix.... Ale ważne są dzieci. Ciężko będzie tyle czasu w szpitalu ale to wszystko dla ich dobra, dasz radę mamuśka. Jesteśmy z TobąTo jest decyzja. Czekamy do środy. W srode beda wyniki badań, ale najprawdopodobniej założą mi szew na szyjkę. Tydzien czasu leżenia plackiem iiiii leżenie w szpitalu do końca ciazy do OK 36 tygodnia
1-2 tabletek 3x na dobęDziękuję za polecenie Ile powinno się go brać to znaczy ile tabletek na dobę ?
@margaretka25 jesteśmy jesteśmy kochana musisz dać radę, popatrz tyle już przeszłaś… porównując to pomyśl, że już niedługo i będziesz tulić maluszkiNo to Kochana wykupuj szybko abonament w Netflix.... Ale ważne są dzieci. Ciężko będzie tyle czasu w szpitalu ale to wszystko dla ich dobra, dasz radę mamuśka. Jesteśmy z Tobą
Dziękuję za polecenie Ile tabletek tego magnezu bierzesz dziennie ?mi lekarz zalecił magnezin, jest to lek a nie suplement i biorę go prawie całą ciążę, ale spokojnie można suplementować go już przed.
Rozumiem . Słyszałam właśnie o tym szwie na szyjkę i myślę że dobrze lekarze zdecydowali. Tylko szkoda, że tak długo musisz być w szpitalu ale to tylko dla dobra dzieciaczków i dla Twojego dobra.To jest decyzja. Czekamy do środy. W srode beda wyniki badań, ale najprawdopodobniej założą mi szew na szyjkę. Tydzien czasu leżenia plackiem iiiii leżenie w szpitalu do końca ciazy do OK 36 tygodnia
na początku brałam 3x 1 tabletce bo dokuczały mi skurcze łydek, a teraz 2x 1 tabletce.Dziękuję za polecenie Ile tabletek tego magnezu bierzesz dziennie ?