reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć dziewczynki
Oficjalnie zakończyłam przygodę z inseminacjami i zaczynamy in vitro. Dziś wykonaliśmy wszystkie potrzebne badania. Za miesiąc stymulacja. Matko jak mnie to wszystko stresuje... chciałabym już być po...
margaretka- powodzenia w szpitalu! Dla maluszków wytrzymasz wszytko. To już ostatnia prosta :)
Eij- gratuluję z całego serca! Trzymajcie się zdrowo :*
Pozostałym życzę szybkiego osiągnięcia upragnionego celu!
Pozdrawiam

Cześć dziewczynki
Oficjalnie zakończyłam przygodę z inseminacjami i zaczynamy in vitro. Dziś wykonaliśmy wszystkie potrzebne badania. Za miesiąc stymulacja. Matko jak mnie to wszystko stresuje... chciałabym już być po...
margaretka- powodzenia w szpitalu! Dla maluszków wytrzymasz wszytko. To już ostatnia prosta :)
Pozdrawiam
Trzymamy kciuki 😀❤️

Cześć dziewczynki
Pozdrawiam
No tak to wszystko mega stresujace jest, tym bardziej ze wszystko nowe, niewiadomo czego oczekiwac, niektorych stresuja zastrzyki itp, aleee musimy sir wycierpiec na dzidziusia:) a jaki masz protokół?
Jakbys miala jakies pytania to smialo pytaj troche tu nas jest po in vitro

Cześć dziewczynki
Pozdrawiam
Powodzenia!!!❤❤

No tak to wszystko mega stresujace jest, tym bardziej ze wszystko nowe, niewiadomo czego oczekiwac, niektorych stresuja zastrzyki itp, aleee musimy sir wycierpiec na dzidziusia:) a jaki masz protokół?
Jakbys miala jakies pytania to smialo pytaj troche tu nas jest po in vitro
Dzięki, pewnie za miesiąc będę miała więcej pytań. Teraz w sumie miesiąc bez zmian. A za miesiąc stylulacja i lekarz powiedział tylko tyle, że w październiku działamy.

@Alia119 powodzenia w dalszych staraniach i oby bardzo szybko zakonczyly sie dzidziusiem.
Mozesz napisac do ilu inseminacji podchodziliscie, ze stymulacja czy bez i jak myslisz dlaczego sie nie udawalo? Jesli to zbyt osobiste to absolutnie nie musisz odpowiadac.
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie 💙

Hej razem z mężem chcemy jeszcze raz podejść do inseminacji ale to będzie ostatnia próba jak nie wyjdzie próbujemy z invitro. Mam pytanie czy któraś leczy się w invicta i może mi powiedzieć na jaką kwotę muszę się przygotować jeśli chodzi o invitro? Czy przed wykonuje się jakieś dodatkowe badania?

reklama
Hej razem z mężem chcemy jeszcze raz podejść do inseminacji ale to będzie ostatnia próba jak nie wyjdzie próbujemy z invitro. Mam pytanie czy któraś leczy się w invicta i może mi powiedzieć na jaką kwotę muszę się przygotować jeśli chodzi o invitro? Czy przed wykonuje się jakieś dodatkowe badania?
Ja leczyłam się w Invicta Bydgoszcz. Część badań miałam ważnych z inseminacji. Musiałam tylko powierzyć zakaźne i biocenozę pochwy. Tam mają kilka pakietów to wyboru. My mieliśmy dawcę nasienia i płaciliśmy od razu za mrożenie, wyszło nas 11050 zł Plus transfer 3450 zl

Do góry