Jak narazie mam dola ale nie poddajemy sięPrzykro mi bardzo… ale pamiętaj, że niepowodzenia dają kopa do dalszego działania, trzymam kciuki, nie poddawaj się
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję bardzoJa 8 września miałam mieć wizytę u lekarza prowadzącego. I @Karola z nadzieją ma wizytę u doktorka. Takze musi to być szczęśliwy dzien dla Was❤❤ mam nadzieję, że się uda podejść w tym cyklu trzymamy bardzo kciuki!
Be_More_Happy
Ja również polecam Netflixa jeżeli oczywiście masz taką możliwość sama nie dawno wykupiłam abonament i się nie zawiodłam a po za tym książki jak lubisz czytać może jakaś muzyka . Tak żeby czymś się zająć i miło by Ci czas płynął .Macie jakieś pomysły jak radzić sobie z dołkiem i przygnebieniem? Eh. Spodziewałam się pobytu w szpitalu gdzieś od 30-31 tygodnia. A poród miał być 36-37. A tu idziesz wcześniej do szpitala i nie wiesz czego się spodziewać...
Ja również polecam ))
Polecam " sposób na morderstwo" [emoji106][emoji3]
I płacz jak potrzebujesz, ciąża to huśtawka emocjonalna, a po to już nie wspomnę a tak serio to rozumiem Cię doskonale, to jest taki dziwny lęk, niepokój i bezsilność trochę… nie wiesz co będzie dalej, co zadecydują itp. Jeżeli Cię zostawią to pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, więc tak ma być i już, a po kilku dniach zobaczysz, że się przyzwyczaisz do sytuacji (na tyle na ile możesz oczywiście). Ściskam mocno i bąbelki równieżMam nadzieję, że jutro się czegoś dowiem... z jednej strony bardzo chciałabym być w domu. A z drugiej tak jak mówi @Asia34 Jestem tu dla dzidziusiow.
Najzabawniejsze jest to, że w domu to ja motywowalam męża, "' spoko, luz damy radę 2 miesiące po prostu dla dzidziusiow będę leżeć ". A w szpitalu załamka psychiczna, chwila moment i płacz
eij
I przed wszystkimi postaraj się mimo wszystko korzystać z tego względnego spokoju który jeszcze masz bo ja maluchy pojawią się na świecie to długo się porządnie nie wyśpisz. Także leż kochana, wypoczywaj, zbieraj siły wiem że w domu byłoby o niebo lepiej, nie ma w ogóle co porównywać ale niestety sytuacja jest jaka jestI płacz jak potrzebujesz, ciąża to huśtawka emocjonalna, a po to już nie wspomnę a tak serio to rozumiem Cię doskonale, to jest taki dziwny lęk, niepokój i bezsilność trochę… nie wiesz co będzie dalej, co zadecydują itp. Jeżeli Cię zostawią to pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, więc tak ma być i już, a po kilku dniach zobaczysz, że się przyzwyczaisz do sytuacji (na tyle na ile możesz oczywiście). Ściskam mocno i bąbelki również
Kropka3333
Dzis bede rozmawiać ze swoją doktor także zobaczymy co zadecyduje. Niby szyjka w piatek mi wyszła " wygladzona". Cokolwiek to znaczy...
Dziękuję za rady. Jak muzykę uwielbiam, tak tu nie mogę jej słuchać. Wczoraj wzięłam od pielęgniarek jakiś syrop na uspokojenie.. nigdy nie byłam kłębkiem takich nerw ...
Dziękuję za rady. Jak muzykę uwielbiam, tak tu nie mogę jej słuchać. Wczoraj wzięłam od pielęgniarek jakiś syrop na uspokojenie.. nigdy nie byłam kłębkiem takich nerw ...
Be_More_Happy
To normalne, że się denerwujesz ale spróbuj choć trochę być spróbuj choć trochę się uspokoić . Zobaczysz wszystko na pewno jest dobrzeDzis bede rozmawiać ze swoją doktor także zobaczymy co zadecyduje. Niby szyjka w piatek mi wyszła " wygladzona". Cokolwiek to znaczy...
Be_More_Happy
Hejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
reklama
Be_More_Happy
Przepraszam dopiero teraz przeczytałam co ja w ogóle napisałam dwa czy trzy razy to samo nie ma to jak pisać zaraz po przebudzeniuTo normalne, że się denerwujesz ale spróbuj choć trochę być spróbuj choć trochę się uspokoić . Zobaczysz wszystko na pewno jest dobrze
Podziel się: