reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hejka ☺️ Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
O właśnie, dziewczyny czy znacie jakis magnez gdzie wystarczy 1 tabletka na dobę? Zawsze jak mam mangezy to jest napisane ze 2 3 razy na dobe np po 2 tabletki a moze sa jakies wielkie dawki c, gdzie wystarczy 1... Mam tyle tych supli ze chcialabym zmniejszyc ilosc polykanych tabletek jak tylko sie da :)

witajcie dziewczyny, napewno któraś z Was miała zalecone COLOSTRUM, czy macie jakiś sprawdzony godny polecenia? Bo mój lekarz podpowiedział zeby zamówic w internecie a tu jest ich mnóstwo i nie wiem czym sie kierować?

Ps Czy ktoś dziś betuje? Ja czekam na wynik po drugiej inseminacji - chociaz sikaniec z soboty nie dał nadziei

Pozdrowienia

Obchód był. Nie wiem nic wiecej, w srode chcą robić dopiero USG szyjki... nie wiem jak ja wytrzymam. I też nie wiedzą ile poleże. Czy szyjka już do końca będzie miała taką swoją naturę czy też nie
To moze w środę cos wiecej powiedza, a mozesz chodzic czy musisz leżeć? Sama jestes w sali? I wytrzymasz wytrzymasz, dasz rade:)

reklama
Do góry