Kropka3333
Fanka BB :)
Magne b6 forteHejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
Przeraża mnie leżenie w szpitalu 1.5 -2 miesięcy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magne b6 forteHejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
Obchód był ? Wiesz coś więcej?Magne b6 forte
Przeraża mnie leżenie w szpitalu 1.5 -2 miesięcy...
Ja polecam ASMAG Forte, brałam w ciąży, ale ogólnie też można brać i jest to lek nie suplementHejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
O właśnie, dziewczyny czy znacie jakis magnez gdzie wystarczy 1 tabletka na dobę? Zawsze jak mam mangezy to jest napisane ze 2 3 razy na dobe np po 2 tabletki a moze sa jakies wielkie dawki c, gdzie wystarczy 1... Mam tyle tych supli ze chcialabym zmniejszyc ilosc polykanych tabletek jak tylko sie daHejka Jaki magnez polecacie ? Czy Aspargin jest tylko dla kobiet w ciąży? Czy kobiety starające też mogą go brać ?
Obchód był. Nie wiem nic wiecej, w srode chcą robić dopiero USG szyjki... nie wiem jak ja wytrzymam. I też nie wiedzą ile poleże. Czy szyjka już do końca będzie miała taką swoją naturę czy też nieObchód był ? Wiesz coś więcej?
To moze w środę cos wiecej powiedza, a mozesz chodzic czy musisz leżeć? Sama jestes w sali? I wytrzymasz wytrzymasz, dasz radeObchód był. Nie wiem nic wiecej, w srode chcą robić dopiero USG szyjki... nie wiem jak ja wytrzymam. I też nie wiedzą ile poleże. Czy szyjka już do końca będzie miała taką swoją naturę czy też nie
Dziękuję za polecenie Rozumiem fakt patrząc 2 miesiące to krótko ale leżąc w szpitalu gdzie tak naprawdę człowiek jest "uwięziony" to już nie brzmi fajnie .Magne b6 forte
Przeraża mnie leżenie w szpitalu 1.5 -2 miesięcy
Aha czyli praktycznie nic konkretnego nie powiedzieli oby teraz szybko do środy zleciałoObchód był. Nie wiem nic wiecej, w srode chcą robić dopiero USG szyjki... nie wiem jak ja wytrzymam. I też nie wiedzą ile poleże. Czy szyjka już do końca będzie miała taką swoją naturę czy też nie
Dziękuję za polecenie Ile powinno się go brać to znaczy ile tabletek na dobę ?Ja polecam ASMAG Forte, brałam w ciąży, ale ogólnie też można brać i jest to lek nie suplement