agaaataaaa
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem co lekarz mój teraz powie, narazie czekam na wizytę, jescze mam szwy i potem zoabczymyDziękuję podchodzicie do kolejnej inseminacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie wiem co lekarz mój teraz powie, narazie czekam na wizytę, jescze mam szwy i potem zoabczymyDziękuję podchodzicie do kolejnej inseminacji?
Gratulacje spokojnych 9 miesięcy. Masz jakieś objawy ciąży?Dziewczyny mamy dwa serducha
Trzymam kciuki aby to było toJeszcze 4 dni do testowania i jestem w lekkim szoku bo zero objawow zbliżającej się miesiączki. Żadnych boli brzucha czy piersi nigdy tak nie miałam gdyby nie to, że widziałam na usg pęcherzyki a po IUI ich nie było pomyślałabym, że owulacji nie bylo. Jajnik z którego była owulacja bolał przez jakiś tydzień po inseminacji i teraz cisza... Nie wiem co o tym myśleć
DziękujęAle pięknie Jeszcze raz serdecznie gratuluję, rośnijcie zdrowo
Śpiąca jestem i jak dużo mówię to zadyszkę mam a tak to nicGratulacje spokojnych 9 miesięcy. Masz jakieś objawy ciąży?
Hihihi to dopiero początekŚpiąca jestem i jak dużo mówię to zadyszkę mam a tak to nic
A ty kiedy zaczęłaś wymiotować przy Twoich bliźniakach?Hihihi to dopiero początek
Hej dziewczyny,
Witam sie w 3dpo. Niestety pierwsze podejscie sie nie udalo.
Od samego zabiegu podbrzusze bolalo na wiele mozliwych sposobow. Od ok 7 dnia piersi zaczely bolec.
11dpo zrobilam test I wyszedl bielutki. 14dpo test rano i cien cienia. Cztery godziny pozniej @ roku (bol, obfitosc).
Od dzis znow zaczynam Ovaleap i walczymy dalej
Trzymajcie prosze kciuki!!!
Milego dnia!
To okres. Konsultowałam z lekarzem.. nie bralam nic już od punkcji. Teraz czekamy na 12dc żeby zrobić usgJa dostałam szybko po punkcji okres. Gdybym nie brała po punkcji progesteronu to byłby jeszcze szybciej. Bierzesz progesteron?
Od punkcji nic nie bralam. Mam okres ;-) transfer będzie w tym cyklu. MrozaczekJa krwawiłam w dniu punkcji. A odstawilas leki? Swiezy czy mrożony transfer?