reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Ja dostałam szybko po punkcji okres. Gdybym nie brała po punkcji progesteronu to byłby jeszcze szybciej. Bierzesz progesteron?Mam pytanie do Dziewczyn po ivf. Czy miałyście krwawienie po punkcji ? 4dni mialam plamienie lekkie, braz bez krwi. Dzis od rana krew. To 21dc. Punkcja odbyla się w środę. Myślę co to
Hankaa
Cudowna wiadomośćDziewczyny mamy dwa serducha
Gratulacje cudowna wiadomość spokojnych 9 miesięcyDziewczyny mamy dwa serducha
Jeszcze 4 dni do testowania i jestem w lekkim szoku bo zero objawow zbliżającej się miesiączki. Żadnych boli brzucha czy piersi nigdy tak nie miałam gdyby nie to, że widziałam na usg pęcherzyki a po IUI ich nie było pomyślałabym, że owulacji nie bylo. Jajnik z którego była owulacja bolał przez jakiś tydzień po inseminacji i teraz cisza... Nie wiem co o tym myśleć
eij
Postaraj się o tym nie myśleć, wiem że jest ciężko bo sama miałam 6 inseminacji. Ciężko powiedzieć czy są w ogóle jakieś objawy udanej inseminacji, same objawy ciąży nie pojawiają się od samego początku. Oczywiście chciałoby się wiedzieć od razu czy się udało czy nie ale niestety w tych sprawach niczego się nie da przyspieszyć trzymam kciukiJeszcze 4 dni do testowania i jestem w lekkim szoku bo zero objawow zbliżającej się miesiączki. Żadnych boli brzucha czy piersi nigdy tak nie miałam gdyby nie to, że widziałam na usg pęcherzyki a po IUI ich nie było pomyślałabym, że owulacji nie bylo. Jajnik z którego była owulacja bolał przez jakiś tydzień po inseminacji i teraz cisza... Nie wiem co o tym myśleć
agaaataaaa
A jakie byłyby Cb wskazania do inseminacji czy on vitro? Miałaś może laparoskopię? Ja jestem po dwóch poronieniach, jednej nieduanej inseminacji. Teraz jestem kilka dni po laparosopii wycięte zrosty i ogniska endometriozy.Postaraj się o tym nie myśleć, wiem że jest ciężko bo sama miałam 6 inseminacji. Ciężko powiedzieć czy są w ogóle jakieś objawy udanej inseminacji, same objawy ciąży nie pojawiają się od samego początku. Oczywiście chciałoby się wiedzieć od razu czy się udało czy nie ale niestety w tych sprawach niczego się nie da przyspieszyć trzymam kciuki
eij
Mąż nie może mieć dzieci i korzystaliśmy z nasienia dawcyA jakie byłyby Cb wskazania do inseminacji czy on vitro? Miałaś może laparoskopię? Ja jestem po dwóch poronieniach, jednej nieduanej inseminacji. Teraz jestem kilka dni po laparosopii wycięte zrosty i ogniska endometriozy.
agaaataaaa
Rozumiem, dzięki za odpowiedź i gratulacje fasolekMąż nie może mieć dzieci i korzystaliśmy z nasienia dawcy
reklama
eij
Dziękuję podchodzicie do kolejnej inseminacji?Rozumiem, dzięki za odpowiedź i gratulacje fasolek
Podziel się: