[emoji8]
To super, trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super, trzymam kciuki
Pięknie [emoji3531]. Ja w sobotę monitoring i się okaże kiedy punkcja
Podejrzewam że to normalne bo acard jest lekiem rozrzedzającym krew, stąd bardziej obfita miesiączka. Ja wzięłam kiedyś podczas @ aspirynę i miałam to samo, lało się jak z wulkanuHej dziewczyny, mam pytanie: codziennie muszę brac acard na poprawienie jakości mojego organizmu i obecnie mam okres i leci zemnie jak z fontannynigdy nie miałam tak obfitych okresów. Czy ktoras z Was miała taką sytuację?
Mi lekarz podczas miesiączki kazał przestawać brać acardHej dziewczyny, mam pytanie: codziennie muszę brac acard na poprawienie jakości mojego organizmu i obecnie mam okres i leci zemnie jak z fontannynigdy nie miałam tak obfitych okresów. Czy ktoras z Was miała taką sytuację?
ta moja nic nie mówiła o przerwie na ten czasMi lekarz podczas miesiączki kazał przestawać brać acard
tak, tak wiem ze rozrzedza krew, ale nie sądziłam, ze powoduje potop szwedzkiPodejrzewam że to normalne bo acard jest lekiem rozrzedzającym krew, stąd bardziej obfita miesiączka. Ja wzięłam kiedyś podczas @ aspirynę i miałam to samo, lało się jak z wulkanu
Ja tak mam. Na czas miesiączki możesz odstawić. A przynajmniej na kilka pierwszych dni.Hej dziewczyny, mam pytanie: codziennie muszę brac acard na poprawienie jakości mojego organizmu i obecnie mam okres i leci zemnie jak z fontannynigdy nie miałam tak obfitych okresów. Czy ktoras z Was miała taką sytuację?
super kolejny kropek na pokładzieDziewczyny ja po monitoringu. Endometrium piękne, pęcherzyk 16 mm. W sob i pon badania i czw lub pt transfer