Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Pięknie, to już został ok tydzień powodzenia!Dziewczyny ja po monitoringu. Endometrium piękne, pęcherzyk 16 mm. W sob i pon badania i czw lub pt transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie, to już został ok tydzień powodzenia!Dziewczyny ja po monitoringu. Endometrium piękne, pęcherzyk 16 mm. W sob i pon badania i czw lub pt transfer
Super, pięknie! powodzeniaDziewczyny ja po monitoringu. Endometrium piękne, pęcherzyk 16 mm. W sob i pon badania i czw lub pt transfer
Tak! To byłaś Ty! Jeszcze raz Tobie dziękuję! <3Tak mi się mocno wydaje ,że to ja byłam tą osobą Kochana bardzo się cieszę , że się udało Czytam cały czas forum Invimed Poznań (tam się nie udzielam) ale czytam z ciekawości i właśnie widziałam jak tam pisałaś Jest mi bardzo miło , że mogłam pomóc Rośnijcie zdrowo i daj czasami znać co u Was
Ja nie brałam nic przeciwbólowego. Wyglada to praktycznie identycznie jak drożność, wiec jak masz się czuć spokojniej to myśle ze możesz wziąć paracetamol powodzenia!Ja dziś o 16.20 idę na zabieg i tak się zastanawiam, czy jest on bolesny ? Bierzecie coś np. jakiś paracetamol czy no-spe przeciwbólowo wcześniej ? Drożność była dla mnie bolesna, ale wytrzymałam bez, więc nie wiem jak to teraz będzie.
Jedni mówią, że acard I tak działa jeszcze po odstawieniu wiec bez sensu go odstawiać na czas okresu. U mnie było tak, że dwa dni potop, a później praktycznie zero. Tak jakby co miało wylecieć to wyleciało w ciągu tych 2 dni i spokójHej dziewczyny, mam pytanie: codziennie muszę brac acard na poprawienie jakości mojego organizmu i obecnie mam okres i leci zemnie jak z fontannynigdy nie miałam tak obfitych okresów. Czy ktoras z Was miała taką sytuację?
i na taki rozwój wydarzeń liczę ;-)Jedni mówią, że acard I tak działa jeszcze po odstawieniu wiec bez sensu go odstawiać na czas okresu. U mnie było tak, że dwa dni potop, a później praktycznie zero. Tak jakby co miało wylecieć to wyleciało w ciągu tych 2 dni i spokój
Jedni mówią, że acard I tak działa jeszcze po odstawieniu wiec bez sensu go odstawiać na czas okresu. U mnie było tak, że dwa dni potop, a później praktycznie zero. Tak jakby co miało wylecieć to wyleciało w ciągu tych 2 dni i spokój
Dziewczyny ja po monitoringu. Endometrium piękne, pęcherzyk 16 mm. W sob i pon badania i czw lub pt transfer