reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A powiedz mi proszę jak to badanie prostaty wyglądało? Mój zanim pójdzie gdzieś musi wszystko dokładnie wiedzieć? Czy to lekarz mu w tyłek palec będzie wkładał?
Mój mąż nabawił się traumy i nie za bardzo chciał o tym opowiadać ale mówił że wsadzał Mu coś w tylek 😀 obawiam się ze palce albo kamerka 😀 No ale wiedział że mam dobrego lekarza i bez powodu nie karze Mu tak cierpieć i się opłacało, 2 cykle później po antybiotykach, odpowiednich lekach, suplementach i 2 IUI zaszłam w ciążę 😀

Mój mąż nabawił się traumy i nie za bardzo chciał o tym opowiadać ale mówił że wsadzał Mu coś w tylek 😀 obawiam się ze palce albo kamerka 😀 No ale wiedział że mam dobrego lekarza i bez powodu nie karze Mu tak cierpieć i się opłacało, 2 cykle później po antybiotykach, odpowiednich lekach, suplementach i 2 IUI zaszłam w ciążę 😀
No właśnie i tu mamy problem, zobaczymy jak mój na to zareaguje. Czyli jednak w tyłek i musi wytrzymać? Uffff...będzie ciężko go przekonać.

Musi wytrzymać ale czego nie robi się dla dzidziusia 😀 mój sobie tak tłumaczył i przetrwał ale razem z pracy przyszła z nim 0.5 bo jak stwierdził musiał to zapić 😀 parę dni później już Mu przeszło aczkolwiek do tej pory nie chce o tym gadać 😀

reklama
Ja nie wiem co te chłopy sobą reprezentują, nam lekarze regularnie wsadzają coś w różne otwory i jakoś żyjemy a Ci raz muszą iść na badania i już koniec świata
Dokładnie. Co jeden to lepszy, niby taki męski a zwykłego palca w tyłku się boi 😅 dlatego to my dzieci rodzimy, oni by nie wytrzymali do 5 miesiąca 😆

Do góry