No niestety, nic tylko siedzieć i płakać ze nic się nie układa tak jak powinno byćOj jak ja to dobrze znam. Też przed wizytą miesiąc temu spóźnił mi się 8 dni strasznie zła byłam. Ale niestety na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
reklama
eij
Fanka BB :)
Narazie się nie układa, ale przyjdzie taki czas że wszystko będzie pięknie trzeba tylko odrobinę cierpliwościNo niestety, nic tylko siedzieć i płakać ze nic się nie układa tak jak powinno być
Super!! To juz niedlugo, szybko zleci bierzesz cos jeszcze oprócz menopur?Dziewczyny, dzwonił lekarz, dziś wieczorem pierwszy zastrzyk Menopur w poniedziałek kolejna wizyta i jak wszystko pójdzie po jego myśli to 30 czerwca punkcja
No niestety to oczekiwanie na okres jest najgorsze... Ale Ty tez sie posuwasz masz przed soba nowy miesiac i nowe mozliwosci badz dobrej mysli, musimy byc cierpliwe a uda sie nam kiedys w koncuWszystkie posuwacie się do przodu a ja stoję w miejscu czekam na okres po luteinie i jak na złość nie przychodzi zawsze pojawiał się po góra 3 dniach a teraz 5 i nic, jeszcze trochę i oszaleje już bym chciała zacząć stymulacje mąż przyjeżdża i jest tylko przez 2 tygodnie i martwię się ze nie wyrobimy się w czasie z iui
Ooo to tego tez sie nie spodziewalam, ale moj maz sie nie nadaje, predzej by tam zemdlal... Jest tak wrazliwy na punkcie mowienia o jakis rzeczach intymnych ze mu sie slabo robi i mdlejeTo praktycznie jak IUI, wiec mnie zawsze boli bo nienawidzę wziernika. Tylko dodatkowo przykładają usg do podbrzusza żeby było widać jak transferują zarodek pokazali go najpierw na ekranie No i nas wzięli z zaskoczenia ze mąż mógł być przy transferze i stał taki wystraszony tzn cieszył się ale nie wiedział co sie dzieje
Czasem nawet musze uwazac w jaki sposob mowic o tym co na usg bylo bo jak uslyszy slowo np wziernik, jajnik itp to mu sie juz cos dziwnego dzieje chociaz twierdzi ze jak sie uda to by mogl byc przy porodzie haha
eij
Tak, dostinex jedna tabletka jutro i kolejna za tydzień i GynapeptylSuper!! To juz niedlugo, szybko zleci bierzesz cos jeszcze oprócz menopur?
Kropka3333
Trzymam kciuki!!Dziewczyny, dzwonił lekarz, dziś wieczorem pierwszy zastrzyk Menopur w poniedziałek kolejna wizyta i jak wszystko pójdzie po jego myśli to 30 czerwca punkcja
Kropka3333
@kolor nadzieji jak się czujesz kochana?
Ja się melduje po usg połówkowym.. no i mamy zdrową parkę ❤❤
Ja się melduje po usg połówkowym.. no i mamy zdrową parkę ❤❤
eij
dziękuję a Ty kochana jak się czujesz? Dzieciaczki szaleją w brzuszku?Trzymam kciuki!!
reklama
Kropka3333
dziękuję a Ty kochana jak się czujesz? Dzieciaczki szaleją w brzuszku?
Wierzę, ze bedzie dobrze ❤
Szaleją szaleją. Mamie nogi puchną non stop, także pamiętajcie... basen w lato obowiązkowa pozycja!
Dzisiaj damesa miała jedną rączkę pod głową( po tatusiu),a drugą pod brodą ( po mamusi) i straszna wiercipięta z niej
Za to synus spokojny ❤❤
Podziel się: