reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
😐 niestety biologii się nie oszuka😔 ale na szczęście są leki stymulacyjne i lekarz napewno tak dopasuje żeby były ładne pęcherzyki 🙂
Pewnie tak, tylko, żeby były dobrej jakości i żeby wszystko zaskoczyło....
Przez te pół roku byłam cały czas na stymulacji i mam teorię, że to przez to aż tyle spadło to amh. ALe to jest tylko moja teoria spiskowa ;-) Niedługo to będę zielona jak fiona od tych koktajli z jarmużu i szpinaku i spółki ;-) Ale jak trzeba to trzeba ;-)

Przez te pół roku byłam cały czas na stymulacji i mam teorię, że to przez to aż tyle spadło to amh. ALe to jest tylko moja teoria spiskowa ;-) Niedługo to będę zielona jak fiona od tych koktajli z jarmużu i szpinaku i spółki ;-) Ale jak trzeba to trzeba ;-)
Hehehe. Ja zaczynam od dziś skupiać się na przyjmowaniu białka żeby nie mieć hiperki 🙂 a Wy na jakim etapie jesteście? Tyle nas tutaj że mam problem czasami żeby spamiętać wszystkie historie 😉

A czym byłaś stymulowana?

reklama
Hehehe. Ja zaczynam od dziś skupiać się na przyjmowaniu białka żeby nie mieć hiperki 🙂 a Wy na jakim etapie jesteście? Tyle nas tutaj że mam problem czasami żeby spamiętać wszystkie historie 😉
My szykujemy sie małymi krokami do inv. Czekamy na wyniki kariotypów a przez ten czas mamy poprawiać jakość naszych materiałów genetycznych ;-)

Do góry