reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
To superDziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło
Madziarka82
bardzo się cieszę, bo u mnie po pół roku spadło o 50%
Dziewczyny odebrałam wynik amh i na szczęście po roku tylko trochę spadło
eij
a lekarz mówił jaka jest przyczyna tak dużego spadku?bardzo się cieszę, bo u mnie po pół roku spadło o 50%
Decydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.O kurcze i co lekarz na to? Czy nie mieliście jeszcze konsultacji?
Be_More_Happy
Dziękuję Kochana za odpowiedź Poradziłam się Was także już jestem spokojniejsza także dziś wjeżdża 1 tabletka na wieczór Acardu no ja też mam pełno siniaków na nogach mimo że jeszcze go nie biorę to co to będzie jak już będę go brała ale dam radę jak ma pomóc to mogę mieć pełno siniakówJa biorę acard cały czas od jakichś 3 m-cy zawsze na wieczór. Łatwiej mi się robią siniaki i bardzo obfite miesiączki przy nim mam, ale nie wiem jak mogłabyś sobie nic zaszkodzić skoro ma on pomóc donosić ciążę i bierze go setki kobiet także spokojnie Ja też chciałbym zejść z niektórych leków zwłaszcza thyrozolu i metforminy, ale nie wiem czy mi się to uda. Wszystko zależy od wyników. Ja bym słuchała lekarza.
Be_More_Happy
Super , że wszystko idzie w dobrym kierunku . Trzymam kciuki abyś jutro po szczepionce dobrze się czuła a na pewno tak będzieMam nadzieję że tak Pojutrze szczepionka 2 dawka i obym się w miarę czuła bo w czw monitoring. Wg apki owu w sob i wtedy transfer ok 1-2.7. Im bliżej tym bardziej o tym myślę, ale remont i praca skutecznie mi zajmują myśli i mało czasu zostaje na cokolwiek innego
eij
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.
Be_More_Happy
A teraz już nie bierzesz ?Ja brałam cały cykl z wyłączeniem miesiączki
reklama
Be_More_Happy
Trzymam kciukiDecydujemy się na in vitro. Podobno to dla nas najlepsze rozwiązanie. Dobiorą odpowiednią metodę.
Podziel się: