A do jakiej kliniki chodzisz? Sama wybierałaś dawce? Ja zostałam postawiona pod ścianą. Lekarz powiedział że mają dawce i można wykonać zabieg więc się zgodziłam. Dopiero później doczytałam że w innych klinkach jest opcja wyboru ale nie znalazłam takiej informacji na żadnej stronieBardzo mi przykro i niestety dobrze rozumiem przez co przeszłaś. Ja po stracie badania robiłam sama z pomocną wiedzą dziewczyn z forum. Dziwi mnie to o dawcy. Wydawało mi się że w każdej klinice jest tak, że masz KILKU do wyboru właśnie na podstawie fenotypu i pewnych dodatkowych info. Przynajmniej w mojej klinice tak jest...
reklama
Sami wybraliście dawce? Jest na to jakiś czas czy podejmuje się od razu decyzję na wizycie?Tak jest taka możliwość w Parens, my korzystaliśmy z nasienia dawcy i ogólnie bardzo polecamy klinikę
Ja tez się boję tej punkcjiMnie szczerze też to przeraża trochę, też nigdy narkozy nie miałam. Moja mama mówi że nie mam się niczym przejmować bo nawet nie będę wiedziała kiedy zasnę i już się obudzę hehehe
eij
Fanka BB :)
Kochana strasznie Ci współczuję, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czułaś my od razu jak zadecydowaliśmy o dawcy nasienia to razem z mężem musieliśmy wypełnić ankiety fenotypowe. Lekarz powiedział że klonu męża nie znajdą ale będą starali się wybrać jak najbardziej podobnego także w mojej klinice to standardowa proceduraHej kochane, chwilę mnie nie było ale musiałam dojść do siebie. Poroniłam w 7tygodniu. Nie było serduszka. Puste jajo. Zaczęłam mocno krwawić i wylądowałam w szpitalu. Traumatyczne przeżycie... Oczywiście nie poddaje sie chociaż różne myśli przedzierają się przez głowę... Mimo to jest pełna nadziei że skoro się udało za drugim razem to teraz też się uda. Jednak zastanawiam się poważnie nad zmianą kliniki. Chodziliśmy do bociana w Katowicach bo najblizej. Teraz mądrzejsza o doświadczenia wolę dopłacić i jak trzeba przejechać cała polske żeby być pewna że nasieniem jest silne i wostal wykonany cały pakiet badań. Dodatkowo czytałam kiedyś na forum że w jakiejś klinice chyba w Krakowie jest opcja wyboru dawcy pod względem cech fenotypowych wiecie coś na ten temat? A Wy jaka klinikę polecacie?
eij
Do mnie dzwonili z klinki, przedstawiali ilu mają najbardziej zgodnych, opisywali wzrost, kolor włosów, oczu i wtedy wybieraliśmySami wybraliście dawce? Jest na to jakiś czas czy podejmuje się od razu decyzję na wizycie?
a jaka to klinika?Do mnie dzwonili z klinki, przedstawiali ilu mają najbardziej zgodnych, opisywali wzrost, kolor włosów, oczu i wtedy wybieraliśmy
eij
Chyba każda ma ten stres, ja wiem że tam są fachowcy którzy wiedzą co robią ale no sory, leżysz z rozłożonymi nogami, od pasa w dół goła a oni jeszcze cię usypiają na każdego to działa psychodelicznieJa tez się boję tej punkcji
eij
Invicta Gdańska jaka to klinika?
eij
Ale chyba Invicta jest jeszcze we Wrocławiu. Poczytaj opinie o lekarzach, opinie pacjentów.Invicta Gdańsk
reklama
widzę że mają siedziby w całej Polsce, zastanowię się nad tą klinika. A mogę zapytać za którym razem Wam się udało? Też skorzystaliście z polecenia czy sami wybraliście ta klinikę? Teraz jest to bardzo ważne dla Nas żeby samemu moc wybrać dawce. Wcześniej nie zastanawialiśmy się nad tym jednak po czasie chcielibyśmy mieć taką możliwośćInvicta Gdańsk
Podziel się: