reklama
roxie123
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj były pierogi z mąki orkiszowej ,
Farsz : szpinak baby , cebulka podsmazona i ser biały [emoji4] pyszota no i zupa jarzynowa wcześniej .
Ciasto :
300g maki orkiszowej
1 łyżka oleju lub oliwy
150 g cieplej wody
Sól
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Farsz : szpinak baby , cebulka podsmazona i ser biały [emoji4] pyszota no i zupa jarzynowa wcześniej .
Ciasto :
300g maki orkiszowej
1 łyżka oleju lub oliwy
150 g cieplej wody
Sól
Ostatnia edycja:
roxie123
A ja i PRL i IN mam w normie a po obciążeniu dupa... więc podstawowa nie mówi wszystkiego :/PRL badałam kilka razy i wychodziła w normie. Lekarz zdecydował ze nie trzeba robić obciążenia skoro mam dobre wszystkie wyniki podstawowe. Będę w pon u gin i wymusze to badanie. Co mi szkodzi sprawdzić po obciążeniu. Dziękuję za wskazówkę :-) :-)
i gratuluję dzidziusia :-) :-)
Dlatego chcę sprawdzić po obciążeniuA ja i PRL i IN mam w normie a po obciążeniu dupa... więc podstawowa nie mówi wszystkiego :/
D
Deleted member 170039
Gość
Dziewczyny ja dzisiaj jestem mega wkurzona mialam dzisiaj pocwiczyc po przyjsciu od stamatologa a okazje sie zw leczenie kanalowe mnoe czeka to juz 2!! jestem mega zrozpaczona kolejny tys pojdzie a jeszcze 4 zeby oprocz tego mi zostaly i 8 do wyrwania czuje sie noramalnie jakas kaleka nigdy tak zebow nie mialam popsutych i nie wiem. o o tym myslec bo to od stanow zapalnych sie porobilo mialam sobie spodnie kupic a a tak pojdzie to na zeby
Colorado1989
Trzymam za Was kciuki, dentysta to wątpliwa przyjemność.
Ja dwa lata temu jak rozpoczynaliśmy starania powyleczałam wszystkie zęby, a miałam chyba z 10 do zrobienia, bo wstyd się przyznać, ale 10 lat nie byłam u dentysty, tak się bałam ... A teraz już co roku chodzę
Ja dwa lata temu jak rozpoczynaliśmy starania powyleczałam wszystkie zęby, a miałam chyba z 10 do zrobienia, bo wstyd się przyznać, ale 10 lat nie byłam u dentysty, tak się bałam ... A teraz już co roku chodzę
reklama
Podziel się: