reklama
Wspaniale!!! Gratuluję. A mogę zapytać o lekarza i miasto?Tak dzisiaj 12 tydzień
Gdansk doktor Zieliński !Wspaniale!!! Gratuluję. A mogę zapytać o lekarza i miasto?
Kasia22004
Zaciekawiona BB
a jaka Beta w tym momencie? Gratuluje, super wieśi )Tak dzisiaj 12 tydzień
Kasia22004
Zaciekawiona BB
Oczywiście ze już nie było sensu ja tak dociekam bo miałam tez bardzo duże wartości bety ponad 3 tys chyba 14dpt i ciekawa jestem kiedy u Ciebie były te 3 tys jak długo po transferze?
a moje pytania dlatego ze przy badaniu Pappa mam podwyższone wolne bhcg i szukam osób tez z dużymi wartościami?
W każdym bądź razie bardzo sie ciesze ze sie udało to najważniejsze
a moje pytania dlatego ze przy badaniu Pappa mam podwyższone wolne bhcg i szukam osób tez z dużymi wartościami?
Hm teraz dokaldnie Ci nie powiem bo nie mam przy sobie teczki z badaniami, ale wydaje mi się ze to nie było w 14 dniu po tylko dalej. My dopiero jesteśmy przed badaniami prenetalnymi. Właśnie czytałam o tej becie, że może coś tam wyjść. Który tydzień jeśli można wiedzieć ?Oczywiście ze już nie było sensu ja tak dociekam bo miałam tez bardzo duże wartości bety ponad 3 tys chyba 14dpt i ciekawa jestem kiedy u Ciebie były te 3 tys jak długo po transferze?
Kasia22004
Zaciekawiona BB
Mi wyszła podwyższona przy prenatalnych w 12+3 chyba ale to nie ma raczej związku z Beta hcg, lekarz z którym omawiałam wyniki Pappa powiedział, ze to wolna podjednostka hcg ale ja i tak szukam przyczyny... zrobiłam już test sanco jestem przerażona po tej pappie, na wynik musze czekac do przyszłego czwartkuHm teraz dokaldnie Ci nie powiem bo nie mam przy sobie teczki z badaniami, ale wydaje mi się ze to nie było w 14 dniu po tylko dalej. My dopiero jesteśmy przed badaniami prenetalnymi. Właśnie czytałam o tej becie, że może coś tam wyjść. Który tydzień jeśli można wiedzieć ?
czy ty przy prenatalnych będziesz robic Pappa?
reklama
Kasia22004
Zaciekawiona BB
Daj znac koniecznie po wyniku Usg a potem krwi, Ty miałaś tą metodę in vitro która eliminuje trisomie wiec możesz byc spokojna- to tylko formalność! tez mam taka nadzieje i nie dopuszczam innej myśli ale czekanie mnie wykańcza, to chyba gorsze niż odliczanie do bety po transferzeTak ja będę miała 28 stycznia robione takie badania i usg i Pappa. Słyszałam ze właśnie w tych drugich często wychodzi coś nie tak. Mam nadzieje ze u Ciebie będzie wszystko okej !! Najgorsze to czekanie
Podziel się: