reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Invicta- 3 weryfikacje po transferze

reklama
W tym tygodniu już nie Spr się bety. Sprawdzałam później po 3 weryfikacji kilka razy to ładnie rosła jak był wyniki 3000 tys to była moja ostatnia. Po 1 usg doktor powidział, że nie ma sensu już robić.

Oczywiście ze już nie było sensu:) ja tak dociekam bo miałam tez bardzo duże wartości bety ponad 3 tys chyba 14dpt i ciekawa jestem kiedy u Ciebie były te 3 tys jak długo po transferze?
a moje pytania dlatego ze przy badaniu Pappa mam podwyższone wolne bhcg i szukam osób tez z dużymi wartościami?
W każdym bądź razie bardzo sie ciesze ze sie udało to najważniejsze :)

Oczywiście ze już nie było sensu:) ja tak dociekam bo miałam tez bardzo duże wartości bety ponad 3 tys chyba 14dpt i ciekawa jestem kiedy u Ciebie były te 3 tys jak długo po transferze?
a moje pytania dlatego ze przy badaniu Pappa mam podwyższone wolne bhcg i szukam osób tez z dużymi wartościami?
W każdym bądź razie bardzo sie ciesze ze sie udało to najważniejsze :)
Hm teraz dokaldnie Ci nie powiem bo nie mam przy sobie teczki z badaniami, ale wydaje mi się ze to nie było w 14 dniu po tylko dalej. My dopiero jesteśmy przed badaniami prenetalnymi. Właśnie czytałam o tej becie, że może coś tam wyjść. Który tydzień jeśli można wiedzieć ?

Hm teraz dokaldnie Ci nie powiem bo nie mam przy sobie teczki z badaniami, ale wydaje mi się ze to nie było w 14 dniu po tylko dalej. My dopiero jesteśmy przed badaniami prenetalnymi. Właśnie czytałam o tej becie, że może coś tam wyjść. Który tydzień jeśli można wiedzieć ?
Mi wyszła podwyższona przy prenatalnych w 12+3 chyba ale to nie ma raczej związku z Beta hcg, lekarz z którym omawiałam wyniki Pappa powiedział, ze to wolna podjednostka hcg ale ja i tak szukam przyczyny... zrobiłam już test sanco jestem przerażona po tej pappie, na wynik musze czekac do przyszłego czwartku:(
czy ty przy prenatalnych będziesz robic Pappa?

Tak ja będę miała 28 stycznia robione takie badania i usg i Pappa. Słyszałam ze właśnie w tych drugich często wychodzi coś nie tak. Mam nadzieje ze u Ciebie będzie wszystko okej !! Najgorsze to czekanie :(

reklama
Tak ja będę miała 28 stycznia robione takie badania i usg i Pappa. Słyszałam ze właśnie w tych drugich często wychodzi coś nie tak. Mam nadzieje ze u Ciebie będzie wszystko okej !! Najgorsze to czekanie :(
Daj znac koniecznie po wyniku Usg a potem krwi, Ty miałaś tą metodę in vitro która eliminuje trisomie wiec możesz byc spokojna- to tylko formalność!;) tez mam taka nadzieje i nie dopuszczam innej myśli ale czekanie mnie wykańcza, to chyba gorsze niż odliczanie do bety po transferze:(

Do góry