reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

hej:)

Dzisiaj kochałam się z mężem i jakby bardziej mnie bolało a mąż powiedzial że czuł coś twardego i się zaniepokoił. Jak myślicie co to może być?

reklama
Mój też nie chce buuuuuuuuuuuu!!!! powiedział, że się boi i będzie się stresował, że coś zrobi małemu... grrr... nie pomaga tłumaczenie, że po porodzie 6 tygodni nie można...

wlaśnie miałam pytać jak tam łamanie celibatów :p mój nie ma oporów, w sensie stresów że dzidzi krzywde zrobi. Jest bardzo delikatny...wogóle nasz seks jest teraz taki inny- niesamowity :zawstydzona/y: POLECAM :-D

Jaguś, u nas mówiliśmy na początku, że dorabiamy fasolce np nosek, uszka :D A później już nie dorabialiśmy teorii... a szkoda ;) bo wesolo było

Elama, polecasz? Wasz sex? ;) w sensie chcesz się podzielić :p ?

A u nas jest spokój. Ropuch pewnie by chciał, ale ja jakoś nic nie zaczynam. Bo i brzuch się spina i nie wygodnie mi, i ostatnio jak się kochaliśmy to potem dwa dni mnie szyjka bolała. Więc ja chyba podziękuję. A on będzie musiał wytrzymać te kolejne 2 miesiące. I będzie musiał sobie sam poradzić. O.

dziewczyny co do celibatu po porodzie, to uwierzcie, że nawet nie będziecie chciały się sexić... hormony i zmęczenie robią jednak swoje, a gdy się karmi to niestety hormonki wariują i skutek uboczny - brak ochoty na sex. a i sex po porodzie do najprzyjemniejszych nie należy... to tak jakby drugi pierwszy raz ;) ja doszłam do siebie dopiero po 6 miesiącach, wtedy mogłam dopiero powiedzieć że sex w pełni mnie cieszy i satysfakcjonuje, bo wcześniej a to bolało, a to sucho czy brak ochoty

Kaha to raczej główka nie była ;)

Co do seksu to mieliśmy łamać celibat,ale po wizycie u położnej i po tym jak mnie zbadała i stwierdziła ze rozwarcie na 2,5 palca juz jest to mój m sie boi... mowi,ze zaraz urodze jak zaczniemy cos robić... :(

kasiu no to ja bym nie czekala takie rozwarcie to bym sie seksila i to szybko ;D:-Dja dzis tez zaczynam bo juz czuje sie okropnie jak nei urodze to pekne fizycznie i psyhicznie tak zazdroszcze wam bobasków ej ze mały wychodz ;Djutro mam ktg na 10 w szpitalu ciekawe czy wykaze skurcze :)

reklama
Hehe ja się z mężem przymierzamy do naszego "trzeciego pierwszego razu"... już bym mogła ale ciągle się cykam... a mąż po takiej przerwie to rozochocony ze hej!

Do góry