reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymny kącik - czyli naszę rozmowy o łóżkowych sprawach :)

Ja tak samo Elama nic sie "po" niedzieje a wrecz przeciwnie spimy jak zabici ani skurczu ani spinki zero juz bardziej odczuwam kichnięcie ;)

reklama
zeczywiscie mozna wywolac poród seksem, tzn...sperma bo w niej jest zawarty hormon który pozwala szyjce dojrzec ale mówi sie ze to raczej jak juz jest termin dzialo tak ze mozna zeczywiscie dostac skurczy porodowych a tak to tylko przepowiadajacych bo jak tam na dole jeszcze wszystko nie przygotowane to nawet seks nie pomoze tylko sie nameczycie skurczami ja tez tak mialam z luska , seks codziennie a w nocy tylko skurcze bolesne

A mi w pierwszej ciazy sex pomógł chyba ?? :) bynajmniej wieczorem bara bara w nocy skurcze i wyszedł czop nie potrzebnie powiedziałam o tym R bo sie tak przestraszył ze potem nie chciał :) jak to facet bo pewnie cos uszkodził mi i teraz nie wiadomo czy dziecko chore nie będzie wiec od tamtej pory nie chciał słyszeć o sexie i tak mnie skubany 4 tyg przetrzymal wkońcu sama go przycisnelam i dwa razy sie kochaliśmy rano i wieczorem a w nocy na porodowke :)
ja myśle ze większe szanse maja te dziewczyny co musiały poscic większość ciazy bo jesli sex był normalnie i do końca to ta sperma juz chyba tak nie działa ja teraz z R nie pościłam az do 33 tyg potem zakaz ze względu na to ryzyko porodu wczesnego i teraz mam zielone światło wiec wczoraj cos tam było ale źle sie czułam wiec z orgazmu nici R tez dokończył robotę sam :-DBo nie chciał mnie męczyć juz wiec lipa po całości . Dzis mi sie niechce zreszta wole zacisnac nogi i urodzić juz w nowym roku :)

Oj my myśleliśmy,ze juz jutro po północy zaszalejemy,ale 1 stycznia wizyta u położonej to chyba poczekamy ten jeden dzien:-) a potem damy czadu za te 11 tygodni celibatu :p

Mój m. się wczoraj zaparł, ze do 1 stycznia mam go nie kusić, bo mnie nie tknie - te 2 dni to on woli poczekać, bo drugie dziecko w grudniu, co to to nie i mogłam sobie chcieć, a on się uparł i nici... :-D

Aga, no to nie masz wyjścia... całe szczęście, że styczeń tuż tuż :)
Ja na amory jakoś nie mam chęci, może dlatego, że mnie tak boli kręgosłup, ale Młodej codziennie powtarzam, że jak tylko dobijemy do 2014, to niech wyłazi, jeśli chce. Najwyżej ściągniemy doktora z imprezy sylwestrowej ;)

mój też nie chce bo się boi:-D
Powiedział ze on Zośki wywoływał nie będzie jak będzie chciała to sama wyjdzie:-DU nas od 30tc nic,więc ciekawe jak by to było,jutro sprawdzę:-D(jak się da:-D)

reklama
Do góry