margerrita
Fanka BB :)
ja wlasnie zakupilam intymel, tak na wszelki wypadek i odliczam dni, normalnie jakos mam ochote na ten pierwszy nowy raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fajnie
ale już niedługo?!?
podziwiam :-)No jak najszybciej :-)
Madlein chciałam zapytać o to samo co monimoni... bo pamiętam, że gość był nie bardzo... ;/
Tak niteczka wystaje ale nieprzeszkadza wogole w urzywanie tamponow. Jesli chodzi o seks to trzeba wyprobowac. Artor ja czul wiec ja sie skrocilo. Idziesz do gin i mowisz i ona ucina. Ale to zawsze zalezy od partnera i jego rozmiarow i tez od tego jaki seks uprawiacie chodzi mi o pozycje. A tak to wogole jej nieczulam i niemialam problemu.Muminka.... skoro jesteś doświadczona w Mirenie, powiedz ty mi kochana, bo tam są jakieś niteczki, które ponoć wystają z ujścia szyjki macicy?! Powiedz czy one przeszkadzają ? W sexie ? W stosowaniu tamponów ?