M
Mona6061
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja jakaś dziwna jestem, bo... mnie się chce drugiego dziecka i kicham na antykoncepcję.
Ja z tych co się odważyłam po 4tygodniach. Zastanawiam się tylko czy jeszcze kiedyś dostanę orgazm po porodzie, bo póki co ni widu ni słychu. Już było słodkie napięcie i wszystko się rozchodziło. Może to stres, może strach że za słabo się zabezpieczyłam przed kolejną ciążą, nie wiem, ale to była porażka i się załamała, że już nigdy seks nie przyniesie mi przyjemności
Swoją drogą o jakim zabezpieczeniu myślicie?
Do tej pory zawsze stosowałam prezerwatywy, ale teraz to już sama nie wiem czy mogę tylko na niej polegać. Boję się też, że doktorek żadnych hormonów mi nie da ze względu na moje nadciśnienie...
ja chyba dokonam jutro gwaltu na moim mezusiu bo przestalam przeciekac i laze juz bez wkladek itp,
MONIMONI- nie wiesz ze najlepszym miejscem na godzenie sie jest lozko???))))))))