reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymnie po ciąży

To ja wróce na dobry tor :). W wekend szalałam z mężusiem :) ahh było miło. I jest miło :), bo mój łazi za mną :) i non stop zachęca a ja sie z nim drocze ;) ze nie dzis, bo mnie glowa boli hehe....

reklama
to i ja się pochwale, że mam już za sobą ten drugi "pierwszy raz" ;))) I było naprawde rewelacyjnie :D Troche się bałam, że bedzie bolało albo że nie bedzie przyjemnie, a tu zaskoczenie bo było tak cudownie jak przed porodem :) No i mężuś cały w skowronkach, już zapowiedział że teraz to się bedzie działo :p

Ja jestem po "pierwszym" razie i minął już miesiąc a ja nie mogę się przełamać bo najzwyczajniej w świecie bolało!

A ja w sobote miałam drugie podejście i znowu niezbyt udane. Boli jak cholera, ciasno i w ogóle lipa. Co prawda było lepiej trochę niż za pierwszym podejściem, bez krwi ale niestety do udanego seksu jeszcze daleko.

reklama
Do góry