Kochana, głowa do góry, pisalysmy że przy takiej becie najprawdopodobniej nic nie będzie widać. Nie ma co na zapas się denerwować.A Internet zamknij, zrelaksuj się, poczytaj książkę umów się do ginekologa na przyszły tydzień (Może być nawet poniedziałek czy wtorek) bo Twoja beta powinna wynosić już koło 1000 i będzie widać pecherzyk. Na zarodek musisz jeszcze trochę zaczekać. A powtorzylas badanie betahcg?Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda
reklama
00wiolka00
Początkująca w BB
reqiem, hsg i mialam silny ból nie do wytrzymania. Zavtydzien mam isc do lekarza
paulenka91
Fanka BB :)
Bo lekarz nic nie zobaczy dopiero gdzieś za tydzień [emoji6]powtórz betę.i za tydzień do lekarzaDziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda
reqiem
A kiedy? Dawno?reqiem, hsg i mialam silny ból nie do wytrzymania. Zavtydzien mam isc do lekarza
00wiolka00
Początkująca w BB
Własnie w w tym cyklu
00wiolka00
Początkująca w BB
MaryH, wlasnie ide na badanie
reqiem
Ej to spokojnie. Na pewno przepchali jajowody i dlatego się udało! Bedzie dobrze! [emoji4][emoji4] za tydzien zobaczysz piekny pecherzyk e macicy [emoji4]Własnie w w tym cyklu
00wiolka00
Początkująca w BB
reqiem, obys miala racje bo juz sie za duzo naczytalam ze jak niedrozne jajowody to ciaza moze byc pozamaciczna. Akurat w tym cyklu bralam clostylbegyt bo nie mialam jeszcze diagnozy jajowowdow i dlatego mam teraz metlik w glowieA teraz jeszcze tydzien czekania
Na spokojnie, zobaczysz jaki będzie wynik bety i jeżeli ładnie przyrasta to na początku przyszłego tygodnia możesz się umówić do lekarza, już powinno być coś widać (Na bijące serduszko jeszcze trochę będziesz musiała zaczekać ale to na pewno Cię uspokoi ). Trzymam kciuki za wysoką betę!
reklama
reqiem
No niestety to bedzie ciezki tydzien, wiem cos o tym, ja miałam laparoskopie jakies 8 miesiecy przed ciaza i mimo, że jajowody drozne to tez jakis lekarz mnie nastraszył, że po laparo moga po pół roku zrobić sie zrosty i tez przeżywałam i modliłam sie o pecherzyk. Ale nie czytaj juz nic, tylko grzecznie czekaj [emoji8]reqiem, obys miala racje bo juz sie za duzo naczytalam ze jak niedrozne jajowody to ciaza moze byc pozamaciczna. Akurat w tym cyklu bralam clostylbegyt bo nie mialam jeszcze diagnozy jajowowdow i dlatego mam teraz metlik w glowieA teraz jeszcze tydzien czekania
Prawda jest taka, że i przy droznych jajowodach jest ryzyko na komplikacje i CP i rozne inne wydarzenia. Nigdy niczego nie można byc pewnym. Tydzien szybko minie i za chwile oddetchniesz z ulga [emoji4][emoji4]