reklama
reqiem
Fanka BB :)
5 [emoji4]Witam moja neta w czwartek 508 który to przypuszczalnie tydzień ?
Tydzień ciąży liczy się według daty miesiączki A nie wynkiu bety. Praktycznie co laboratorium to są inne normy. Według mojego laboratorium byłby to 5 tydzień, ale tak jak pisałam nie ma co się tym sugerować. Za 1,5tyg- 2 tyg powinno być widać zarodek z serduszkiem.Witam moja neta w czwartek 508 który to przypuszczalnie tydzień ?
Tydzień ciąży liczy się według daty miesiączki A nie wynkiu bety. Praktycznie co laboratorium to są inne normy. Według mojego laboratorium byłby to 5 tydzień, ale tak jak pisałam nie ma co się tym sugerować. Za 1,5tyg- 2 tyg powinno być widać zarodek z serduszkiem.
Pięknie Dziekuje z obliczeń tez wyszedł obecnie koniec 5 tyg [emoji3] czyli najwcześniej 6-7 tydzienn na. Usg?
paulenka91
Ja byłam 7+2 i już wszystko było ok ale to była 3 wizyta[emoji23]Chyba nawet 7 byłoby bezpieczniej żeby się nie stresować jeżeli nie będzie bicia serduszka w 6tyg. Gratuluję
reqiem
Hej, jak tam ?reqiem, oby dalej tak rosl
00wiolka00
Początkująca w BB
reqiem, hej w czwartek jade do lekarza więc dam znac. Juz sie nie moge doczekac zeby wszystko bylo dobrze
00wiolka00
Początkująca w BB
Jestem juz po wizycie. Lekarz potwierdzil ciąze
reklama
reqiem
No i cudnie [emoji7][emoji7][emoji7] widac bylo cos wiecej niz pecherzyk?Jestem juz po wizycie. Lekarz potwierdzil ciąze