reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Interpretacja wyniku beta HCG

MaryH, wlasnie nie dlatego jade do lekarza odrazu mi powie jakie mam badania porobic:)
Zrób sobie progesteron razem i beta, jeśli będzie niski to pewnie lekarz da Ci tabletki chciaz jak już miałaś z nim problemy to zapobiegawczo da,on nie zaszkodzi[emoji6] dokładnie jak mówią dziewczyny może być nie widać ale u mnie też było tak jak byłam u lekarza przy becie właśnie 400cos.nawet małego pęcherzyka nie było. lekarz mi pokazał tylko pole gdzie wydaje mu się że się kształtuje.[emoji6]znów tydzień w zawieszeniu i pęcherzyk z ciałkiem żółtym a za 3 tyg zarodek i serce[emoji6]do tej pory nie wiem jak to przetrwalam

reklama
paulenka91, właśnie najgorsze jest czekanie. Do mnie jeszcze nie dociera ze moge byc w ciazy ponieważ musial by sie stac jakis cud przy niedroznych jajowodach. Zobaczymy co powie lekarz:)

Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda:(

Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda:(
Bo nie ma szans nic zobaczyć na tym etapie. Musisz być cierpliwa i odczekać conajmniej z tydzień. Ja poltora tyg pi pozytywnym tescie widzialam pecherzyk z mini mini zarodkiem. Kiedy lekarz kazal Ci przyjsc ?

reklama
A jak w ogole mialas badanie te jajowody i kiedy? Laparoskopia?

Do góry