reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja wyniku beta HCG

MaryH, wlasnie nie dlatego jade do lekarza odrazu mi powie jakie mam badania porobic:)
Zrób sobie progesteron razem i beta, jeśli będzie niski to pewnie lekarz da Ci tabletki chciaz jak już miałaś z nim problemy to zapobiegawczo da,on nie zaszkodzi[emoji6] dokładnie jak mówią dziewczyny może być nie widać ale u mnie też było tak jak byłam u lekarza przy becie właśnie 400cos.nawet małego pęcherzyka nie było. lekarz mi pokazał tylko pole gdzie wydaje mu się że się kształtuje.[emoji6]znów tydzień w zawieszeniu i pęcherzyk z ciałkiem żółtym a za 3 tyg zarodek i serce[emoji6]do tej pory nie wiem jak to przetrwalam

reklama
paulenka91, właśnie najgorsze jest czekanie. Do mnie jeszcze nie dociera ze moge byc w ciazy ponieważ musial by sie stac jakis cud przy niedroznych jajowodach. Zobaczymy co powie lekarz:)

Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda:(

Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza no i niestety nic nie widać. Za dużo juz czytam po forach już nawet wyczytałam ze może to byc ciąża pozamaciczna przy niedroznosci jajowodow powiedzcie ze to nie prawda:(
Bo nie ma szans nic zobaczyć na tym etapie. Musisz być cierpliwa i odczekać conajmniej z tydzień. Ja poltora tyg pi pozytywnym tescie widzialam pecherzyk z mini mini zarodkiem. Kiedy lekarz kazal Ci przyjsc ?

reklama
A jak w ogole mialas badanie te jajowody i kiedy? Laparoskopia?

Do góry