Nie bo byłam wcześniej badana pod każdym względem bo jestem po poronieniu. To jest pęcherzyk ciazowyprzecież ro endometrium
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bo byłam wcześniej badana pod każdym względem bo jestem po poronieniu. To jest pęcherzyk ciazowyprzecież ro endometrium
to zmień lekarza. Akurat zinterpretować taki obraz usg umie każdy kto ogarnął posługiwanie się Google. Dla mnie możesz widzieć tam nawet jednorożca. Ale to jest endometrium.Nie bo byłam wcześniej badana pod każdym względem bo jestem po poronieniu. To jest pęcherzyk ciazowy
To mam przykra wiadomość ale właśnie jestem po 3 badaniu usg i jest ciąża . 5 tydzień. Beta wzrosła o 150%. Także…Dorzucam zdjęcie z Google żeby nie było ze pluje jadem
ale ja nie powiedziałam, że nie jesteś w ciąży. Powiedzialam, że wstawiłaś zdjęcie endometrium w jaki sposób to wyklucza bycie w ciąży?To mam przykra wiadomość ale właśnie jestem po 3 badaniu usg i jest ciąża . 5 tydzień. Beta wzrosła o 150%. Także…
Tak to wspaniała wiadomość. Przepraszam za moje oburzenie. Widocznie telefon przekłamuje zdjęcie. Miłego dniaale ja nie powiedziałam, że nie jesteś w ciąży. Powiedzialam, że wstawiłaś zdjęcie endometrium w jaki sposób to wyklucza bycie w ciąży?
I to chyba nie przykra wiadomość tylko wspaniała
No właśnie na tym pierwszym widać było jakby taki malutki pęcherzyk. Jak było teraz na usg? Masz jakieś nowe zdjęcie?To mam przykra wiadomość ale właśnie jestem po 3 badaniu usg i jest ciąża . 5 tydzień. Beta wzrosła o 150%. Także…