Hej kochane, 12go listopada byłam na pierwszej inseminacji brałam jeden dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelle i 8dni po inseminacji zrobiłam test ciążowy, na teście bardzo i to bardzo blada kreska i zrobiłam dziś kolejny czyli 12dni po inseminacji, ale niestety negatywny czy to oznacza że się nie udało? Tak bardzo bym chciała abym w końcu była w ciąży. Jedną dziewczyna robiła 7testow i tylko 3 wykazały pozytywny wynik A reszta negatywny.
reklama
G
gość_AL19
Gość
Zastrzyk falszuje wynik przez 10 dni dlatego mógł być pozytywny
G
gość_AL19
Gość
Gdy ja byłam w ciąży beta pokazywała się ponad 50 a test nawet bladej kreski nie miał.
pamiętaj sikance oszukance
pamiętaj sikance oszukance
reklama
Hej, po zastrzyku ovitelle do 10 dni utrzymuje się podwyższony poziom bety. Stąd pewnie pozytywny test. Jednakże jeżeli nie miałaś iui na pękniętych pęcherzykach to lepiej testować po 14 dniach a na dodatek lepiej zrobić bete z krwi niż sikacza. Mi lekarz kazał koniecznie robić betę z krwi i w testy z moczu się nie bawić. Nie trać nadziei i idź na betęHej kochane, 12go listopada byłam na pierwszej inseminacji brałam jeden dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelle i 8dni po inseminacji zrobiłam test ciążowy, na teście bardzo i to bardzo blada kreska i zrobiłam dziś kolejny czyli 12dni po inseminacji, ale niestety negatywny czy to oznacza że się nie udało? Tak bardzo bym chciała abym w końcu była w ciąży. Jedną dziewczyna robiła 7testow i tylko 3 wykazały pozytywny wynik A reszta negatywny.