marzycielko
Fanka BB :)
To może do czasu bety rób jeszcze testyBo jeszcze choruje i nie chce zarażać. Sutki mnie bardzo pieką i mrowią. Jutro się przetestuje na covid i zobaczę czy mogę wyjść z domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może do czasu bety rób jeszcze testyBo jeszcze choruje i nie chce zarażać. Sutki mnie bardzo pieką i mrowią. Jutro się przetestuje na covid i zobaczę czy mogę wyjść z domu
Bardzo mi przykroBeta <0.2 więc nie ma już szansy, niestety nie udało się.
@marzycielko mam nadzieję, ze u Ciebie będzie więcej szczęścia
Twoje informacji o 33 dc i braku krwawienia dają dużo nadzieji. Na samą myśl, że komuś udaje się za 1 IUI.... - zazdroszczę.Hej dziewczyny. Jestem po 1 inseminacji 12 dnia miałam plamienia , zrobiłam 4 testy i negatywne. Ostatni test zrobiłam 31 dc. Dziś mam 33 dc. Dodam że zachorowałam na covid więc nie mogę iśc na badanie krwi. Jak myślicie czy 31 dnia już powiniien wyjsc test ciazowy? Albo covid wstrzymał mi okres.. męczy mnie ta niewiedza
A ty jak się czujesz?Bardzo mi przykro
W sumie to normalnie. Ani mnie nic nie boli, ani nie ciągnie. Zabieg miałam w środę, to na badanie powinnam iść we wtorek.A ty jak się czujesz?
Zaraz będziemy robić betę
A Ty kiedy idziesz, w poniedziałek?A ty jak się czujesz?
Zaraz będziemy robić betę
tez we wtorek i iui miałam robiona we wtorekA Ty kiedy idziesz, w poniedziałek?
ja juz oddalam krew i czekam n wyniktez we wtorek i iui miałam robiona we wtorek
Tego Ci życzę :-)ja juz oddalam krew i czekam n wynik
wyniki będzie w godzinach popołudniowych ale wstałam dzisiaj rano z bólem przedmiesiączkowym także nie licze ze beta moze wyjsc pozytywna
juz wczoraj uroniłam kilka lez bo czuje ze sie nie udało, ciesze sie ze mamy plan i mam nadzieje ze ivf uda nam sie za pierwszym razem