reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Hej dziewczyny. Jestem po 1 inseminacji 12 dnia miałam plamienia , zrobiłam 4 testy i negatywne. Ostatni test zrobiłam 31 dc. Dziś mam 33 dc. Dodam że zachorowałam na covid więc nie mogę iśc na badanie krwi. Jak myślicie czy 31 dnia już powiniien wyjsc test ciazowy? Albo covid wstrzymał mi okres.. męczy mnie ta niewiedza
Twoje informacji o 33 dc i braku krwawienia dają dużo nadzieji. Na samą myśl, że komuś udaje się za 1 IUI.... - zazdroszczę.
Trzymamy kciuki, żebyście nie musieli przeżywać tego co my.

Cześć dziewczyny.🙂 U nas pierwsza przygoda z iui zaczęła się rok temu w kwietniu, niestety z różnych przyczyń nie podeszliśmy do niej, ponieważ przy 1 stymulacji było za dużo pęcherzyków a za drugim podejściem pojawił się torbiel na jajniku. Jak już wszystko wyszło na prostą, to po kolejnej stymulacji, która była w lipcu lekarz zalecił by spróbować naturalnie i udało się na teście ciążowym pokazały się dwie kreski. Niestety nasza radość nie trwała długo, ponieważ w 10 tygodniu ciąży dowiedzieliśmy się ze ciąża przestała się rozwijać.😞 Teraz na początku lutego podeszliśmy do pierwszej IUI i niestety bezskutecznie. Kolejne podejście robimy na początku marca. Trzymam za Was mocno kciuki by każdej z nas się udało.✊

tez we wtorek :) i iui miałam robiona we wtorek
ja juz oddalam krew i czekam n wynik
wyniki będzie w godzinach popołudniowych ale wstałam dzisiaj rano z bólem przedmiesiączkowym także nie licze ze beta moze wyjsc pozytywna :(
juz wczoraj uroniłam kilka lez bo czuje ze sie nie udało, ciesze sie ze mamy plan i mam nadzieje ze ivf uda nam sie za pierwszym razem

reklama
ja juz oddalam krew i czekam n wynik
wyniki będzie w godzinach popołudniowych ale wstałam dzisiaj rano z bólem przedmiesiączkowym także nie licze ze beta moze wyjsc pozytywna :(
juz wczoraj uroniłam kilka lez bo czuje ze sie nie udało, ciesze sie ze mamy plan i mam nadzieje ze ivf uda nam sie za pierwszym razem
Tego Ci życzę :-)

Do góry