reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Nie martw się! Najważniejsze, żeby doszło do implantacji :-) Dbaj o siebie!Leczę się domowymi sposóbami plus syrop na kaszel. Ogólnie to mi nie przeszkadza ale strasznie się boję że przez to osłabienie nie dojdzie do implementacji
marzycielko
zdarza sie ze osłabienie to dobry znakLeczę się domowymi sposóbami plus syrop na kaszel. Ogólnie to mi nie przeszkadza ale strasznie się boję że przez to osłabienie nie dojdzie do implementacji
Chciałabym żeby tak było ale to chyba za wcześnie jak na trzy dni po owulacjizdarza sie ze osłabienie to dobry znak
Lenka666666
Mam lek clo jakby ktoś był zainteresowany
Karolaajn
Zaangażowana w BB
W przyszlym roku in vitrojak macie dalszy plan ?
U nas wszytko ponoć jest prawidłowe czyli bezpłodność idiopatyczna. Ale mieszkam w Holandii więc tu biorę poprawkę na ich badania..... będę podchodzić czwarty raz w tym miesiącu i stopuje na chwilę bo jestem już tym zmęczona.hej,
ja tez jestem po trzech nieudanych iui
jaki u was jest problem ?
co bedziecie teraz robic ?
Madame JS
Dlaczego bierzesz poprawkę na ich badania?U nas wszytko ponoć jest prawidłowe czyli bezpłodność idiopatyczna. Ale mieszkam w Holandii więc tu biorę poprawkę na ich badania..... będę podchodzić czwarty raz w tym miesiącu i stopuje na chwilę bo jestem już tym zmęczona.
Nika_vera
Początkująca w BB
Cześć, @MadHatter , cześć dziewczyny,Cześć, mój lekarz nawet zaleca robienie jednej po drugiej. Jestem na tym samym etapie co Ty, najprawdopodniej w sierpniu drugie podejscie
ja dzisiaj jestem po drugiej iui.. teraz cierpliwie czekać. Trzymam mocno za nas wszystkie kciuki!
reklama
marzycielko
i jak tam ?Chciałabym żeby tak było ale to chyba za wcześnie jak na trzy dni po owulacji
Podziel się: