Spokojnie kochana ja już 7 lat walczę i wiem że się udaDzięki za odpowiedź, czekam w takim razie na okres.... To było nasze drugie podejście przy moich b dobrych wynikach badań... Coś się nie chcą mnie trzymać te maleństwa
reklama
Nika_vera
Początkująca w BB
Mam nadzieję, że się uda ..Spokojnie kochana ja już 7 lat walczę i wiem że się uda
marzycielko
Fanka BB :)
Niestety ale iui nie daje dużej szansy na powodzenie i wieszkosci sie nie udaje, sama jestem tego przykłademDzięki za odpowiedź, czekam w takim razie na okres.... To było nasze drugie podejście przy moich b dobrych wynikach badań... Coś się nie chcą mnie trzymać te maleństwa
Paulinax
Hej, dzisiaj miałam 2 usg.
Wg miesiączki 7+2
Wg usg 6+2
Serduszko bije 160/min
Czy miała z Was przypadek, że na początku ciąży, była rozbieżność między usg, a miesiączką, aż o tydzień?
Dodam, że wiem kiedy była owulacja, ponieważ miałam monitoring cyklu + zastrzyk ovitrelle na pęknięcie+ inseminacja.
Lekarz powiedział, że ok, że zarodek mógł się później zagnieździć :/
Boję się kolejnej straty:/
Wg miesiączki 7+2
Wg usg 6+2
Serduszko bije 160/min
Czy miała z Was przypadek, że na początku ciąży, była rozbieżność między usg, a miesiączką, aż o tydzień?
Dodam, że wiem kiedy była owulacja, ponieważ miałam monitoring cyklu + zastrzyk ovitrelle na pęknięcie+ inseminacja.
marzycielko
jest to początek ciąży dlatego jest taka rozbieżność moim zdanie wszystko jest okHej, dzisiaj miałam 2 usg.
Wg miesiączki 7+2
Wg usg 6+2
Serduszko bije 160/min
z jakiego powodu podeszliście do iui ?
M
Madh gosc
Gość
Hej Może dziewczyny na wątku dla mam szybciej odpowiedzą bazując na swoim doświadczeniu, bo tu w większości IUI nie przyniosła oczekiwanego efektu…Hej, dzisiaj miałam 2 usg.
Wg miesiączki 7+2
Wg usg 6+2
Serduszko bije 160/min
Jeśli lekarz twierdzi, ze jest ok i masz do niego zaufanie to nie przejmuj się na zapas. Powodzenia, trzymam mocno kciuki!
Nika_vera
Początkująca w BB
Gratuluję, niech maleństwo rośnie zdroweHej, dzisiaj miałam 2 usg.
Wg miesiączki 7+2
Wg usg 6+2
Serduszko bije 160/min
A mogę zapytać, po której iui wszystko udało się? ja po 2 nic, od dzisiaj okres, zastanawiamy się z mężem na ile mamy nastawić się czy odpuścić...
Paulinax
Gratuluję, niech maleństwo rośnie zdrowe
A mogę zapytać, po której iui wszystko udało się? ja po 2 nic, od dzisiaj okres, zastanawiamy się z mężem na ile mamy nastawić się czy odpuścić...
reklama
Paulinax
Hej, ogólnie 2,5 roku starań o 3 ciążę. ( 1 strata, z 2 ciąży bez żadnych problemów mamy córkę)jest to początek ciąży dlatego jest taka rozbieżność moim zdanie wszystko jest ok
z jakiego powodu podeszliście do iui ?
Drożność jajowodów ok
Histeroskopia ok
W laparoskopii 1 jajowód niedrożny.
Nie chcieliśmy in vitro. ( nie jesteśmy przeciwni tej metodzie) po prostu uważaliśmy, że w końcu się uda i lekarz zaproponował inseminacje.
Ciąża z niby niedrożnego jajowodu
Podziel się: