Dlatego że oni nie robią wszystkich badań co np w pl.Dlaczego bierzesz poprawkę na ich badania?
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Dlatego że oni nie robią wszystkich badań co np w pl.
We Francji też nie robią.
A jakie miałaś wykonywane przed IUI?
Myślisz że Ci powiedzą? Mówią że i tak się nie znamy więc nie mówią. Jedyne co powodzą że jest oke. Ale miałam tez laparoskopie drożność jajowodów itd. Jest git. Ja jestem po 4 iui i na tym już kończę.We Francji też nie robią.
A jakie miałaś wykonywane przed IUI?
Madame JS
Ale nie wiesz, na jakie badania Cię kierowano z krwi np. ? Jakieś wymazy? U nas też lekarze wyników nie dają i nie omawiają, no chyba że tak jest, gdy pojawia się problem. Też mówią że "jest OK", a dowiedzieć się więcej to jedynie można u swojego rodzinnego, który jakoś lepiej wyjaśnia...Myślisz że Ci powiedzą? Mówią że i tak się nie znamy więc nie mówią. Jedyne co powodzą że jest oke. Ale miałam tez laparoskopie drożność jajowodów itd. Jest git.
Madame JS
Kończysz z IUI masz na myśli? I co dalej?Ja jestem po 4 iui i na tym już kończę.
Ja zaprzestałam po 3, bo wreszcie po roku przyszła moja pora z rocznej kolejki na IVF..
Tak kończę z iui i w ogóle narazie kończę te starania z pomocą szpitala.musze odpocząć....Kończysz z IUI masz na myśli? I co dalej?
Ja zaprzestałam po 3, bo wreszcie po roku przyszła moja pora z rocznej kolejki na IVF..
2 tyg to raczej już wiarygodny wynik. Ponoć po 10 dniach już jest wiarygodny2 tygodnie po zabiegu i jedna kreska na teście sikanym... Zastanawiam się nad badaniem krwi jutro. Co myślicie, warto?
reklama
Nika_vera
Początkująca w BB
Dzięki za odpowiedź, czekam w takim razie na okres.... To było nasze drugie podejście przy moich b dobrych wynikach badań... Coś się nie chcą mnie trzymać te maleństwa2 tyg to raczej już wiarygodny wynik. Ponoć po 10 dniach już jest wiarygodny
Podziel się: