reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Ale progesteron nie fałszuje testów jak coś jedynie wspomaga ewentualne utrzymanie ciąży trzymam kciukiTak miałam zastrzyk ovitrelle, właśnie o taką odpowiedź mi chodziło dziękuję.
Dodatkowo od 2 dnia po IUI biorę Progesterone Besins 100mg dwa razy dziennie. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Hej i jak tam? Co ustaliliście ?My mężem chyba od razu pójdziemy na invitro , skoro insyminacja daje mało szans . 1 lipca mamy wizytę u ginekologa. Mamy stwierdzona niepłodność idiopatyczna
Karolaajn
Zaangażowana w BB
A ile juz mialas IUI? przykro miCzar prysł dzis przyszla @ zawsze po nie udanej iui mam @ pare dni za wcześnie
Moje drugie ale ogólnie 3 podejście bo raz mi przerwali cykl bo miałam 4 jajeczka w zeszłym miesiącu. Ale my się staramy już 7latA ile juz mialas IUI? przykro mi
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Myślicie o in vitro ?Moje drugie ale ogólnie 3 podejście bo raz mi przerwali cykl bo miałam 4 jajeczka w zeszłym miesiącu. Ale my się staramy już 7lat
Tak. Ale robimy max 6 podejść do iui potem in vitroMyślicie o in vitro ?
reklama
Karolaajn
Zaangażowana w BB
O kurcze ja dzis 2 IUI i chyba kolejne juz in vitroTak. Ale robimy max 6 podejść do iui potem in vitro
Podziel się: