mam wynik badania HBA, norma to minimum 80% a u nas jest 70%
nie wiem czy to bardzo źle i czy dostaniemy zielone światło na 3
reklama
Daj znać może mojemu tez każe zrobić, w takiej sytuacji może warto spróbować dawcy.mam wynik badania HBA, norma to minimum 80% a u nas jest 70%
nie wiem czy to bardzo źle i czy dostaniemy zielone światło na 3 iui
marzycielko
Fanka BB :)
Nawet nie mysle o dawcy, w moim przypadku to nie przejdzieDaj znać może mojemu tez każe zrobić, w takiej sytuacji może warto spróbować dawcy.
marzycielko
u nas ilość plemników tez jest duza, jednie co to zauwazylam ze do iui zawsze podają 1ml.Ja powiem tak mój ma hba 40 chyba i nikt się tym bardzo nie przejął bo podobno ilością nadrabia i dwa razy jakby nie było byłam w ciąży naturalnie więc 70 to już bym się tym nie martwiła
Tak bo dokonują wyboru tych najlepszych.u nas ilość plemników tez jest duza, jednie co to zauwazylam ze do iui zawsze podają 1ml.
marzycielko
a inne wyniki nasienia były dobre ruchliwość,morfologia itp ?Ja powiem tak mój ma hba 40 chyba i nikt się tym bardzo nie przejął bo podobno ilością nadrabia i dwa razy jakby nie było byłam w ciąży naturalnie więc 70 to już bym się tym nie martwiła
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Mam strasznie mieszane uczucia i nadzieję, że się uda a z drugiej strony mocno się boję, że się rozczaruje.Dziękuje! Stresuje się trochę jutrzejszym dniem.
Jak u Ciebie po IUI?
A tak ogólnie to mocno bolą mnie jajniki już od kilku dni, raz słabiej a czasami mam skurcze.
Nie mam pojęcia czemu, na razie staram się być cierpliwa i czekam na spokojnie do środy.
reklama
marzycielko
Co ma być to będzie i my niestety nie mam na to wpływu ale wierzę że ci się uda ❤Mam strasznie mieszane uczucia i nadzieję, że się uda a z drugiej strony mocno się boję, że się rozczaruje.
A tak ogólnie to mocno bolą mnie jajniki już od kilku dni, raz słabiej a czasami mam skurcze.
Nie mam pojęcia czemu, na razie staram się być cierpliwa i czekam na spokojnie do środy.
Podziel się: