Natalija_26
Zaangażowana w BB
Właśnie zrobiłam negatywny.I jak zrobiłaś test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zrobiłam negatywny.I jak zrobiłaś test?
Tak niestety negatywny.I jak zrobiłaś test?
będziesz podchodzić do następnej próby ?Tak niestety negatywny.
Tak jeszcze raz i jak nie wyjdzie to ivf.będziesz podchodzić do następnej próby ?
ktora to bedzie proba ?Tak jeszcze raz i jak nie wyjdzie to ivf.
U mnie jeszcze tydzień do testu, staram się nie nastawiać, ale wszystkie wiemy jak to jest. Jeśli nie wyjdzie to nie wiem, czy zdecyduje się na kolejną próbę, czy nie od razu ivf.Hej, dziewczyny! Jak sprawy stoją?
U nas nieco przyspieszenia...
W tym cyklu staraliśmy się naturalnie, jakiś teścik sobie zrobię w weekend, ale większych nadziei nie mam ;-) W następnym cyklu - IUI. Mam tylko nadzieję, że postcovidowe perturbacje były jednorazowe i @ przyjdzie w terminie...
A w lipcu - mamy termin wizyty w sprawie in vitro! Cieszę się, bo myślałam, że będę czekać do września...
Po drodze umówiłam się z położną specjalizującą się w akupunkturze. Wszyscy dookoła chodzą, to i ja
Powodzenia Wam wszystkim!
4ktora to bedzie proba ?
podobno badania pokazują ze do 4 prób sa największe szanse
Tez tak myśle ze im więcej prób to się może udać.podobno badania pokazują ze do 4 prób sa największe szanse
także liczę ze to ostatnia bedzie owocna <3