mam wynik badania HBA, norma to minimum 80% a u nas jest 70%
nie wiem czy to bardzo źle i czy dostaniemy zielone światło na 3
reklama
Daj znać może mojemu tez każe zrobić, w takiej sytuacji może warto spróbować dawcy.mam wynik badania HBA, norma to minimum 80% a u nas jest 70%
nie wiem czy to bardzo źle i czy dostaniemy zielone światło na 3 iui![]()
marzycielko
Fanka BB :)
Nawet nie mysle o dawcy, w moim przypadku to nie przejdzieDaj znać może mojemu tez każe zrobić, w takiej sytuacji może warto spróbować dawcy.
marzycielko
u nas ilość plemników tez jest duza, jednie co to zauwazylam ze do iui zawsze podają 1ml.Ja powiem tak mój ma hba 40 chyba i nikt się tym bardzo nie przejął bo podobno ilością nadrabia i dwa razy jakby nie było byłam w ciąży naturalnie więc 70 to już bym się tym nie martwiła![]()
Tak bo dokonują wyboru tych najlepszych.u nas ilość plemników tez jest duza, jednie co to zauwazylam ze do iui zawsze podają 1ml.
marzycielko
a inne wyniki nasienia były dobre ruchliwość,morfologia itp ?Ja powiem tak mój ma hba 40 chyba i nikt się tym bardzo nie przejął bo podobno ilością nadrabia i dwa razy jakby nie było byłam w ciąży naturalnie więc 70 to już bym się tym nie martwiła![]()
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Mam strasznie mieszane uczucia i nadzieję, że się udaDziękuje! Stresuje się trochę jutrzejszym dniem.
Jak u Ciebie po IUI?
A tak ogólnie to mocno bolą mnie jajniki już od kilku dni, raz słabiej a czasami mam skurcze.
Nie mam pojęcia czemu, na razie staram się być cierpliwa i czekam na spokojnie do środy.
reklama
marzycielko
Co ma być to będzie i my niestety nie mam na to wpływu ale wierzę że ci się uda ❤Mam strasznie mieszane uczucia i nadzieję, że się udaa z drugiej strony mocno się boję, że się rozczaruje.
A tak ogólnie to mocno bolą mnie jajniki już od kilku dni, raz słabiej a czasami mam skurcze.
Nie mam pojęcia czemu, na razie staram się być cierpliwa i czekam na spokojnie do środy.
Podziel się: