reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

U nas to samo !!! Ja Ci powiem jedno, że w ogóle nie pije od ponad roku na pewno ! Ale w majówkę otwieram martini z szwagierka , koniec zadręczania się! In vitro pomoże, wiesz co może jest problem z tym że komorka jajowa w pewnym momencie zatrzymuje swój rozwój oocyta to podejrzewa U mnie doktor , bo wyniki są świetne albo nie wstrzeliwujemy się w moment ! W in vitro wstrzela się doskonale i będziemy mamusiami, trzeba wierzyć in vitro nam się uda wiem to ! Zdrowe z nas wszystkie babeczki, tylko że brak nam szczęścia:)
No u mnie komórki mogą być jak to lekarz określił niekształtne ze względu na endometrioze więc nic zobaczymy co i jak ;)

reklama
Cześć Dziewczyny,

Obserwuje Was od dłuższego czasu i ogromnie kibicuje :) Wczoraj podchodziliśmy do naszej pierwszej inseminacji. U nas niepłodność idiopatyczna- wszystko ok u mnie i u męża... staramy się od 9.2020 r. Inseminacja odbyła się na cyklu naturalnym. Czekamy na efekty...
Plan jest prosty- 3 iui, jak nie to podchodzimy do ivf. Od marca leczymy się w NOVUM w Warszawie (dr. Zamora).

Trzymajcie kciuki :)
Trzymamy kciuki! ✊☺️

Jestem po wizycie mam jedno jajeczko z lewego jajnika jutro iui ❤ tym razem dostałam ovitrelle na pęknięcie a po iui dodatkowo acard
Ovitrelle bralam dzisiaj o 15 a jutro o 10 iui trochę mnie to martwi

Jestem po wizycie mam jedno jajeczko z lewego jajnika jutro iui ❤ tym razem dostałam ovitrelle na pęknięcie a po iui dodatkowo acard
Ovitrelle bralam dzisiaj o 15 a jutro o 10 iui trochę mnie to martwi
Mam nadzieję, że pęcherzyk pęknie w odpowiednim momencie 🙂.
A w jakim celu acard się bierze?

reklama
Do góry