No u mnie komórki mogą być jak to lekarz określił niekształtne ze względu na endometrioze więc nic zobaczymy co i jakU nas to samo !!! Ja Ci powiem jedno, że w ogóle nie pije od ponad roku na pewno ! Ale w majówkę otwieram martini z szwagierka , koniec zadręczania się! In vitro pomoże, wiesz co może jest problem z tym że komorka jajowa w pewnym momencie zatrzymuje swój rozwój oocyta to podejrzewa U mnie doktor , bo wyniki są świetne albo nie wstrzeliwujemy się w moment ! W in vitro wstrzela się doskonale i będziemy mamusiami, trzeba wierzyć in vitro nam się uda wiem to ! Zdrowe z nas wszystkie babeczki, tylko że brak nam szczęścia
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
ja miałam jeszcze niższa betę i lekarz powiedział ze jak beta bedzie ujemna to odstawiamy lekiA myślicie że powinnam odstawić progesteron skoro beta wyszła tak niska ?
To też odstawiam nie mam bezpośredniego kontaktu z moim lekarzemja miałam jeszcze niższa betę i lekarz powiedział ze jak beta bedzie ujemna to odstawiamy leki
Trzymamy kciuki!Cześć Dziewczyny,
Obserwuje Was od dłuższego czasu i ogromnie kibicuje Wczoraj podchodziliśmy do naszej pierwszej inseminacji. U nas niepłodność idiopatyczna- wszystko ok u mnie i u męża... staramy się od 9.2020 r. Inseminacja odbyła się na cyklu naturalnym. Czekamy na efekty...
Plan jest prosty- 3 iui, jak nie to podchodzimy do ivf. Od marca leczymy się w NOVUM w Warszawie (dr. Zamora).
Trzymajcie kciuki
Madame JS
U nas jest wymagany, ale tylko do in vitro. Ponadto aktualne badania serologiczne i wymazy... ale nic z immunologii!My kariotypu nie robimy, Pani Doktor nic o nim nie mówiła?? Hmmm czy on jest w ogóle wymagany ???
marzycielko
Jestem po wizycie mam jedno jajeczko z lewego jajnika jutro iui ❤ tym razem dostałam ovitrelle na pęknięcie a po iui dodatkowo acard
Ovitrelle bralam dzisiaj o 15 a jutro o 10 iui trochę mnie to martwi
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję, że pęcherzyk pęknie w odpowiednim momencie .Jestem po wizycie mam jedno jajeczko z lewego jajnika jutro iui ❤ tym razem dostałam ovitrelle na pęknięcie a po iui dodatkowo acard
A w jakim celu acard się bierze?
marzycielko
Szczerze to nie mam zielonego pojęcia przy pierwszej iui nie stosowałam acardu, jutro przy iui się zapytam z ciekawościMam nadzieję, że pęcherzyk pęknie w odpowiednim momencie .
A w jakim celu acard się bierze?
reklama
Madame JS
Dlaczego Cię to martwi?Jestem po wizycie mam jedno jajeczko z lewego jajnika jutro iui ❤ tym razem dostałam ovitrelle na pęknięcie a po iui dodatkowo acard
Podziel się: